Vira Restaurant Kuzguncuk

Yeme İçme Restoran Vira Restaurant Kuzguncuk

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Paşa Limanı Cad. No:62 Kuzguncuk Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 495 06 12 - 0216 495 06 13

Web: http://www.virarestaurant.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bu balık keyfi kaçmaz!

Vira Restaurant’ın Şile’den sonra Kuzguncuk Paşa Limanı’nda açtığı yeni mekanı, balıkseverlerin tutkunu olduğu taze balık çeşitlerini, birbirinden leziz mezeleri yılların deneyimiyle Kuzguncuk’ta Boğaz’a nazır sunuyor.

Şile’nin ünlü balık restoranı Vira’yı balıkseverler bilirler; Vira Restaurant İstanbul’un balıkları, mezeleri ve keyifli ortamı ile ün salmış köklü balıkçılarından biridir. Belli zevk ve kültüre sahip müdavimlerinin buluşma noktası olan Vira Restaurant, ilk olarak 22 sene önce Şile’de açılmış. Bu balık restoranının en büyük özelliklerinden biri de ailenin profesyonel anlamda balıkçı olması... Dolayısıyla burada mevsimine göre lüfer, palamut, torik, kalkan, mezgit, çipura, istavrit, hamsi, çinekop gibi her çeşit balığı günlük ve taze olarak bulabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

ZEYTİN VE ZEYTİN YAG ÜRETİCİSİYİM. ORGANİK ZEYTİNYAG BULUNMAKTADIR. İHTİYACINIZ OLURSA 2 GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLEBİLMEKTEDİR. TEL:5322506577
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT