White Mill Cafe

Yeme İçme Restoran White Mill Cafe

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Susam Sok. No: 13 Cihangir Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 292 28 95

Faks: 0212 292 28 73

Web: http://www.whitemillcafe.com/tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Lonely Planet`in Virginia Maxwell tarafından hazırlanan "Istanbul Encounter (Best of)" kitabında tavsiye edilen yeme ve içme mekanları arasına girerek, uluslararası arenada da kendini kanıtlayan White Mill, 3 senedir Cihangir Susam Sokağın en belirgin sembollerinden biri...

Her zaman kullandığı ürünlerin lezzeti ve kalitesi ile ön plana çıkmayı başaran mekan; yenilediği menüsünde bademli tavuk, patlıcanlı penne, zencefilli kişnişli tavuk, mantarlı kuzu eti, ızgara bonfile, acılı taglietelleli bonfile dilimleri, wrap ve schnitzel çeşitleri gibi lezzetlerin yanısıra ünlü diyetisyen Selahattin Dönmez`den de detoksidan ve incelten alternatiflere yer vererek "Mutfakta Mutlak Lezzet" prensibini devam ettiriyor.

Ödüllü barmen tarafından hazırlanan kış kokteyllerine ise votka, reyhan ve lime`dan oluşan "Alaçatı" ve cin, yaban mersini ve lime ile yapılan "3" damgasını vuruyor.

Mekanın ünlü kokteylleri arasında karadut ve votka karışımından GYPSY, greyfurt margarita, satsuma ve votka karışımından BODRUM, passion fruit ve vodka ile yapılan PASSION, taze zencefil, sake ve vodkadan oluşan ŞEY`i sayabiliriz. Gece 01:30`a kadar açık olan White Mill, sigara içenleri de düşünerek özel bahçesini ısıtıcılar ve tentelerle kışa hazır hale getirdi.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT