Yeşil Bistro / Orman Bahçe

Yeme İçme Restoran Yeşil Bistro / Orman Bahçe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Fatih Ormanları, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 245 10 71 - 39 - 48

Web: http://www.dulcinea.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Maslak`ı geçip Kilyos yoluna saptığınızda, bir km. ötede Fatih Ormanları`na varırsınız. Altıyüz dönümlük bir araziyi kaplayan orman işletmeleri Karadeniz sahillerine kadar uzayıp gider. Bu alan "Orman Bahçe" adıyla biliniyor ve hemen gerisinde Yesil Bistro yer alıyor. Doğayla iç içe ve şehir stresinden uzak bir ortam yaratmaya çalışan Orman Bahçe ekibi Dulcinea ve Venue tarafindan destekleniyor.

Orman Bahçe - Yeşil Bistro`da doğa ile başbaşa, şehir gürültüsü ve karmaşasından uzakta şezlong ve hamaklarda yorgunluk giderebilir, güzel bir piknik ve ziyafet yapabilirsiniz. Ayrıca işletmenin verdiği kömür ve mangalla et ürünlerini kendiniz de pişirip yiyebilirsiniz. Pazar günleri de brunch keyfi yapabilirsiniz.

Pazartesi dışında her gün 11.00 - 24.00 arası servis veren işletmenin mönüsünde çeşitli peynirler, kaymak, bal, mısır gevreği, ev reçelleri, meyve tabağı gibi kahvaltılıklar; ton balıklı, mozzarellalı ve diğer salatalar, pirzola, kanat, köfte gibi mangal çeşitleri, sebzeli Çin makarnası, bernez soslu somon, Hindistan cevizi sütünde zencefille pişmiş Kolombiya usulü tavuk gibi spesiyaller yer alıyor. Fiyatlar da böyle bir mekan için oldukça uygun. Beykınlı, otlu, peynirli omlet, zeytinyağlı Ayşekadın, nar ekşili karışık yaz salatası, mangalda kuzu pirzolayla közde patlıcan bazı çeşitler. Kendin pişir kendin ye keyfi yapmak isteyenler kömür, mangal ve eti uygun fiyatlarla satın alabiliyorlar.

Yaz boyunca, orman serinliği, çiçek ve ağaçların altında öğen yemekleri, aksam üstü iş çıkışlarında, Kilyos istikameti yolcularını, Maslak iş dünyasını ve İstanbullu doğa severleri ağırlamayı hedefleyen Yesil Bistro, davet, düğün, piknik ve her türlü açık hava organizasyonlarının gerçekleşebileceği Orman Bahçe`de sizleri mutlu etmeyi bekliyor. Giderken rezervasyon yaptırmak fayda var.

Bilgi için: Dulcinea: 0212 245 10 71 - 39 - 48
Venue: 0212 328 05 00

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT