Zarifi

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Çukurluçeşme Sokak No:13 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 54 80

Web: http://www.zarifi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Açıldığı günden itibaren İstanbul’un en gözde yemek ve eğlence mekanlarından biri olan ZARİFİ, 600 m2’lik bir alana yayılan ve tavan yüksekliği yaklaşık 4 m olan tarihi özelliklere sahip bir Pera binasında faaliyet göstermektedir.

250 kişi yemek oturum kapasitesi ve 200 kişi bar konseptine sahip olan, yemek ve eğlence konseptini Pera’nın zengin kültürü olarak belirleyen ZARİFİ, Ermeni, Rum, Musevi, Arap ve Levanten yemeklerinin en güzel örneklerini sunuyor. Mezeler ve ara sıcakların ağırlıklı yer tuttuğu mönüde ana yemeklere damgasını et ve balık çeşitleri vuruyor.

ZARİFİ sadece bu özel tatları ile değil, zengin şarap kavıyla da gurme damaklar için ilgi çekicidir. Dünyanın tüm ülkelerinden değişik şarap alternatifi sunulan kavında Anadolu’nun seçme üzümlerden yapılan şaraplar dahil, dünyaca ünlü Fransız, California, Şili, İtalya, Afrika, Portekiz ve Bulgar şaraplarının en iyi örneklerini bulmak mümkün.

Türk Sanat müziği eşliğinde ritimli canlı performanslarıyla, sazlı sözlü eğlencesiyle ALTIN KIZLAR Zarifi’de unutulmaz bir gece yaşatıyorlar.
Eski İstanbul şarkılarından Sefarad müziğine, Yunan müziğinden Etnik Müziğe, Oryantalden Türkçe Pop’a kadar geniş bir yelpazeyi içeren konsept, Dj performansıyla artarak devam eden ritimlerle eğlenceyi doruğa taşıyan ZARİFİ, Doğum Günleri, Grup Organizasyonları, Bekarlığa Veda partileri ile bayanlar tarafından da özellikle tercih edilen bir mekan.

ZARİFİ mekanından içeriye girince solda 50 kişi oturma kapasiteli İstiklal Meyhanesi’nde dünden bugüne özlenen meze ve çilingir sofrasının unutulmaz tatlarını, klarnet, kanun, keman, darbuka ve teflerle Kumkapı tarzı eğlenceyi her Cuma, Cumartesi ve özel günlerde ZARİFİ kalitesiyle yaşamak mümkün..

Geniş bir otoparkı olan mekanda Vale Parking hizmeti verilmektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT