Bayramda Kidzmondo’da İkinci Çocuk Yüzde 50 İndirimli!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramda Kidzmondo’da İkinci Çocuk Yüzde 50 İndirimli!

Tarihler: 02 Ekim 2014 Perşembe ~ 07 Kasım 2014 Cuma

Firma: Kidzmondo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2014 ~ Kas 7, 2014

Eğelence & öğrence şehri KidzMondo’dan bayram hediyesi! KidzMondo arife günü dahil bayram süresince ikinci çocuğa yüzde 50 indirim uygulayacak.

Çocukların eğlence & öğrence şehri KidzMondo’yu bayramda ziyaret etmek isteyenlere müjde… KidzMondo, 3-4-5-6-7 Ekim tarihlerinde ikinci çocuğun giriş ücretinde yüzde 50 indirim uygulayacak. Eğlenceyi kardeşleri ve arkadaşlarıyla paylaşmak isteyen herkes bu indirimden faydalanabilecek.

Ayrıca sadece 3 Ekim Cuma gününe özel, çocuğuyla birlikte KidzMondo’ya gelecek kamu personeli yetişkinler için de yüzde 50 indirim yapılacak.

3-4-5-6-7 Ekim günlerinde KidzMondo’da çift seans uygulaması olacak. 4 Ekim günü hariç isteyenler 10.00 – 14.30 seansına isteyenler 15.30 – 20.00 seansı katılabilirler. Bayramın ilk günü olan 4 Ekim’de ise sadece öğleden sonra seansı olacaktır.

Çocuklar KidzMondo’da hem eğleniyor hem öğreniyor

Trump Alışveriş Merkezi’nde 4 bin m2’lik alana yayılan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da çocuklar seçtikleri mesleklerde çalışıp para kazanıyor, para harcıyor. Gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan ve itfaiyeciden doktora, inşaat ustasından moda tasarımcısına kadar 40’ı aşkın meslek biriminin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar eğlenirken öğreniyor, büyüklerin yaşamını deneyimliyor.

Detaylı bilgiyi www.kidzmondoistanbul.com web adresinden ya da 0212 348 10 00 no’lu telefondan alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT