Eider’in Ultra Hafif Tişörtleri İle Konforu Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eider’in Ultra Hafif Tişörtleri İle Konforu Yaşayın

Tarihler: 26 Ağustos 2014 Salı ~ 26 Ekim 2014 Pazar

Firma: Eider

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2014 ~ Eki 26, 2014

Eider erkek tişörtleri Drycore® teknolojisi ile hızlı bir nem transferi yaparak, mükemmel bir havalandırma konforu sunuyor. İçeriğinde gümüş tozlar olan Polygiene® teknolojisi ile cilt tahrişlerine neden olan mikro organizmaları ve kokuya neden olan bakterileri önleyen tişörtler tıp alanında kullanılan hijyen teknolojisi ile üretiliyor. Tişörtler koltukaltı havalandırma delikleri, ultra hafifliği ve nefes alabilir kumaşı ile outdoor yürüyüşlerde, seyahatlerde veya günlük yaşamda rahatlığı hissettiriyor.

Güneş ışınlarına karşı UV koruma özelliği ile güven hissi uyandıran Eider etekler ve şortlar Drycore® teknolojisi ile hızlı bir nem transferi yaparak, mükemmel bir havalandırma konforu sunuyor. Çok hafif ve çabuk kuruyan Eider etekler ve şortlar 4 yönlü esneyebilen streç yapıya sahip. Elastik bel yapısı sayesinde kullanım rahatlığı sağlayan Eider etekler ve şortlar Alpine fit özelliği ile outdoor aktivitelerinde konforu artırıyor. Eider etek ve şortları ultra hafifliği ve nefes alabilir kumaşı ile outdoor yürüyüşlerde, seyahatlerde veya günlük yaşamda rahatlığı hissettiriyor.

Adventure Republic Mağazaları; İstanbul Beşiktaş, İstanbul Kızıltoprak, İstanbul Nişantaşı, İstanbul Levent, İstanbul Cihangir, Bodrum MID Town AVM., Ankara Armada AVM.’ Adrenalin Mağazaları, İstanbul Beşiktaş, İstanbul Karaköy, İstanbul Bakırköy, İstanbul Kadıköy, Ankara, Adana’ da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT