En Güzel Resimler Faber-Castell İle Yapılacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Güzel Resimler Faber-Castell İle Yapılacak

Tarihler: 26 Ağustos 2014 Salı ~ 26 Ekim 2014 Pazar

Firma: Faber Castell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2014 ~ Eki 26, 2014

Çocukların büyük bir keyif ve muhteşem yaratıcılıklarıyla yaptıkları resimler Faber-Castell’in rengârenk pastel boyalarıyla birer sanat eserine dönüşüyor.

Faber-Castell’in ışıltılı, rengârenk simli pastel boyalarıyla çocukların yaratıcılıkları da gelişiyor. Renk yoğunluğunu kaybetmeden yayılma özelliğine sahip simli pastel boyalar minik ressamların birbirinden özel resimleri için ideal. Canlı renkleri ve ışıltılı bir görünüm veren pastel boyalar siyah zeminde yapılan resimlerde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün güvenliği konusunda Avrupa Birliği standartlarındaki Faber-Castell simli pastel boya ile kâğıt, karton, tahta ve taş üzerine renk canlılığı kaybedilmeden resim yapılabiliyor. Simli pastel boyalar 6’lı karton ambalajıyla raflardaki yerini alıyor.

İster pastel ister sulu boya!

Hem pastel hemde suluboya özelliklerinin bir arada sunulduğu Faber-Castell aqua pastel boya, eğlenceyi ve yaratıcılığı bir arada sunuyor. Rahat ve yumuşak kullanımı ile aqua pastel boyalar çocukların vazgeçilmezi olmaya aday. Canlı renklere sahip aqua pastel boya setiyle çocuklar, düşlerini daha renkli şekilde resmedebiliyor ve boyama yapmayı da eğlenceli buluyor. Renklerin tümünün suda çözünebilir olmasıyla minik ressamlar resimlerini ister sulu boya ister pastel olarak yapabiliyor. Fırça yardımı ile sulandırılan boya ile çocukların yaratıcılığı ön plana çıkıyor.

Minik Ressamlara Özel Faber-Castell Resim Defteri

Resim yapmayı çok seven minikler için, dayanıklı ve kaliteli Faber-Castell resim defterleri sulu ve kuru boya tekniklerinde kolaylıkla kullanılabiliyor. Dayanıklı karton destekli kağıt yapraklar ve spiralli defter olması çocuklara kullanım rahatlığı sağlıyor. İçerisinde boyama tekniklerinin anlatıldığı sayfalar sayesinde minik ressamlar eğlenirken aynı zamanda öğreniyor. 25x35 ve 35x50 cm 30 yapraklı Faber-Castell resim defterleri raflarda minik sahiplerini bekliyor.

12’li Aqua pastel boya için tavsiye edilen perakende satış fiyatı 7 TL, 6’lı simli pastel boya için tavsiye edilen perakende satış fiyatı 4 TL’dir. Faber-Castell Resim defteri tavsiye edilen perakende satış fiyatı 5 TL’dir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT