Levis'tan Kurban Bayramına Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Levis'tan Kurban Bayramına Özel Kampanya

Tarihler: 29 Eylül 2014 Pazartesi ~ 29 Kasım 2014 Cumartesi

Firma: Levis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2014 ~ Kas 29, 2014

Modayı ve trendleri takip edenlerin vazgeçilmez markası Levi’s®, Kurban Bayramına özel başlattığı indirim kampanyası ile cazip fırsatlar sunuyor.

Levi’s®'ın her dönem kendini yenileyerek ön planda kalmayı başardığı ikonik parçalarının yer aldığı Sonbahar/Kış Koleksiyonu'ndan yapacağınız her 350 TL'lik alışverişe anında 100 TL indirim hakkı kazanacaksınız.

Orijinal ve ikonik tasarımıyla dünyanın en çok giyilen Jean®’i haline gelen 501® Jean'ler, özgün kesimleri, gri-siyah tonları ve incelikli baskılarla bezenen denim ve şambre kumaşlarla hazırlanan Western Gömlekler ile hem kadınların hem erkeklerin rahatlıkla giyebildiği Trucker Ceketler, Levi’s®'ın yeni sezonda öne çıkan modelleri arasında yer alıyor.

Bayram alışverişini anında indirim fırsatı ile yapmak isteyen alışveriş tutkunları, stiline uygun tarzdaki modellere, Levi’s® satış noktalarından ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT