'Mima Zigi Bebek Arabası' Türkiye’de.

'Mima Zigi Bebek Arabası' Türkiye’de.

Alışveriş Alışveriş Rehberi 'Mima Zigi Bebek Arabası' Türkiye’de.

Tarihler: 08 Kasım 2017 Çarşamba ~ 08 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Mima Zigi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2017 ~ Oca 8, 2018

Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan ve bebek arabası dünyasına yeni bir soluk getiren “mima”, mühendislik harikası süspansiyon sistemi sayesinde kolay hareket ve kullanım imkanı sunan “mima Zigi Bebek Arabası”nı anne babalarla buluşturuyor.

Hollandalı tasarımcı Davy Kho tarafından tasarlanan, elegans ve vintage tarzıyla bebek arabası dünyasına yeni bir soluk getiren mima, sağlam ve hafif kullanımıyla dikkate çeken yeni aracı “mima Zigi Bebek Arabası”nı annelerle buluşturuyor. Hafta içi ve sonu bebeğiyle dışarıda vakit geçirmek isteyen ailelere kolay hareket özgürlüğü sunan ve kullanımının inanılmaz derecede kolay olmasıyla dikkat çeken mima Zigi Bebek Arabası, tek elle kolayca katlanabiliyor. Katlandığında uzunluğu 45 cm, genişliği 26 cm. ve yüksekliği 56 cm’ye dönüşen ve çoğu havayolu tarafından kabin bagajı olarak kabul edilen Zigi, havayoluyla seyahat ederken de anne babaların hayatını kolaylaştırıyor.

Basit görünmesine rağmen, uzun yıllar süren mühendislik çalışmalarının sonucu olan süspansiyon sistemi, yumuşak bir sürüş sağlarken, anne ve babaların aracı düşük güç kullanımıyla sürmelerine imkan sunuyor. Hafif ve dayanıklı olmalarıyla öne çıkan şeffaf tekerlekleri ise mima Zigi Bebek Arabası’na şık bir görünüm kazandırıyor.

Kullanışlı büyük sepet, hareket halindeyken uyku için mükemmel bir ortam sunan ve 150 dereceye kadar yaslanabilen sırt dayanağı, ayarlanabilir tutma yeri, çıplak gözle görülemeyen, farklı dalga boylarındaki güneş ışınlarına karşı koruma sağlayan UV koruması, neredeyse tamamen gölge sağlayan üçlü kanopy-tente, temiz hatlar ve işlevsellik aracın öne çıkan diğer özellikleri olarak sıralanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT