Sonbaharın Kurtarıcısı Trikolar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sonbaharın Kurtarıcısı Trikolar

Tarihler: 24 Eylül 2014 Çarşamba ~ 24 Kasım 2014 Pazartesi

Firma: Jakamen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2014 ~ Kas 24, 2014

Her yaşa ve bedene hitap eden ürünleriyle Jakamen, 2014 sonbahar koleksiyonunda yer alan şık kombinlerini, yeni sezona özel fiyatlarla görücüye çıkarıyor. Hem şıklığını korumak, hem de kendini rahat hissetmek isteyen erkekler için yazın gözdesi pantolon t-shirt kombinini, sonbaharda triko kazaklar tamamlıyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havalarda beylerin kurtarıcısı olan tiril tiril kazaklar, aynı zamanda omuzlarda şık bir aksesuara dönüşebiliyor.

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan koleksiyonlarıyla dikkat çeken Jakamen, yeni sezon ürünlerinde bordo, yağ yeşili, lacivert, taba ve vizon renklerini ön plana çıkarıyor. Koleksiyonun genelinde ise yüzde 100 pamuk ile dokunan kumaşlar kullanılıyor. Sonbahar aylarında, hava sıcaklığının gün içerisinde değişmesinden kaynaklanan sağlık problemleri kapınızı çalmadan, gardıroplarınızda triko kazaklara yer açın. Serin akşamlarda kullanabileceğiniz farklı renk ve desenlerde triko kazaklara tüm Jakamen satış noktalarından ve mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT