14 Şubat Aşkına: Moschino Fashion Victim

Alışveriş Alışveriş Rehberi 14 Şubat Aşkına: Moschino Fashion Victim

Tarihler: 08 Ocak 2013 Salı ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Moschino

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2013 ~ Şub 14, 2013

Eğlenceli, neşeli ve yaratıcı İtalyan moda markası Moschino, Fashion Victim koleksiyonunda moda severlere, saatlerini, deri kayış ya da ipek fularla kullanma özgürlüğünü sunuyor.

Fashion Victim, çok özel bir paket içinde sunuluyor. Boya kutusu olarak tasarlanan teneke kutunun içerisinde, fular, deri kayış, saat kasası ve farklı kullanım önerilerini gösteren kullanma kılavuzu bulunuyor. Bileğe iki tur dolayıp düğümleyerek, çantanın sapına bağlayarak ya da pantolon kemer köprülerinden geçirilerek kullanılabiliyor. Saatlerini deri kayışla kullanmak isteyenler, fularlarını saçlarında, çantalarında ya da boyunlarında da özgürce kullanabilirler.

%100 ipek ve İtalyan malı Moschino Cheap&Chic fularları rengarenk kalp desenli farklı renk seçenekleri ile sunuluyor. Yuvarlak ya da kare formunda çelik kasalar, siyah ve beyaz kadran seçenekleri ile sunuluyor. Markanın ikonu kalp motifi ise kadranda Moschino logosunu çerçeveliyor. Saatin kutusunda sunulan yedek deri kayışlarla saat klasik ve şık bir tasarım olarak kullanılabiliyor.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT