2017 Kış Koleksiyonu ile Sıcacık Bir Kış

2017 Kış Koleksiyonu ile Sıcacık Bir Kış

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2017 Kış Koleksiyonu ile Sıcacık Bir Kış

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

İkonik parçalarıyla her sezona damgasını vuran Levi’s®; bu kış da her yerde kendi stiliyle fark yaratmak isteyenleri, mükemmel ve sıcacık ürünleriyle karşılıyor. Levi’s®, modası hiç geçmeyecek klasik parçalardan yılbaşı için son dakika hediyelerine kadar herkesin seveceği olmazsa olmaz parçalar sunuyor.

Levi’s®, yeni kış koleksiyonunda 50 yıldır her tarzda insanın giydiği klasik Trucker’ın yanı sıra, hem kadın hem de erkeklerin kışı sıcak geçirmelerini sağlayacak Sherpa Trucker’ları öne çıkarıyor. Levi’s® logolu kapşonlu sweatshirtler ve tişörtler, hediyesini son anda almak isteyenlere klasik ve günlük seçenekler sunarken, yeni sınırlı sayıda üretilen bakır renkli batwing Levi’s® logolu ürünler kışın coşkusuna eşlik ediyor.

Kış erkek koleksiyonunda, dayanıklılık ve fonksiyonelliğiyle öne çıkan Levi’s® L-Pack sırt çantası, yumuşak dokusuyla Levi’s® Beanie bereler ve spor giyim trendini ileri taşıyan beyzbol kasketi, sezonun vazgeçilmezleri arasında kendini gösteriyor. Kadınlar için ise; çok sayıda renkleriyle Levi’s® bandanalar, 90’ların modasını yansıtan The Tote Bag ve pratik ve şık görünümüyle Luxe Cap şapkalar; kıyafetleri tamamlayan farklı aksesuar seçenekleri olarak göze çarpıyor.

Yılbaşında hem sevdiklerini hem kendini mutlu etmek isteyenler için birbirinden havalı ürün alternatifleri Levi’s® mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT