2017 Micro Scooter Bahar Fırsatı Panel Kırtasiye’de

2017 Micro Scooter Bahar Fırsatı Panel Kırtasiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2017 Micro Scooter Bahar Fırsatı Panel Kırtasiye’de

Tarihler: 21 Mart 2017 Salı ~ 21 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Panel Kırtasiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2017 ~ May 21, 2017

Panel Kırtasiye baharın gelişini rengarenk scooterlarla kutluyor. Panel Kırtasiye, yılın 4 mevsimi evde, bahçede veya kapalı alışveriş merkezlerinde çocuğunuz için eğlence kaynağı olan scooterlarda her 100 TL’ye 15 TL hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor

Avrupa’nın en iyi scooter markası olarak kabul edilen Micro Scooter’ın farklı yaş grupları için geliştirilen modelleri bahar renkleriyle Panel Kırtasiye’nin Kozyatağı mağazasında yerini aldı. Panel Kırtasiye’nin alternatif renkleriyle satışa sunduğu scooterlar her 100 TL’lik alışverişlerde 15 TL hediye çeki kazandırıyor. Yaş gruplarına göre özel olarak tasarlanan scooterlar, çocukların bedensel gelişimlerine katkıda bulunurken eğlenmelerine de olanak tanıyor. Yaşamın her alanında rahatlıkla kullanılabilen scooterlarla çocuklarınız baharın gelişini mutlulukla karşılayacak.

Özgürlüğün tadı renkli Scooter’larda
Çocuklar için dizayn ödüllü Micro Scooter’ın 3 tekerleği ve yere çok yakın olması sayesinde çok küçük yaştaki çocuklar dahi scooterı kolayca öğrenme imkanına sahip oluyor. Micro Scooter’ın renk alternatifleri de çocuklarınızın yüzünü güldürecek. Çocuklar için özgürlüğün tadını çıkaracakları, bedensel gelişimine ve sürüş becerisi kazanmasına yardımcı olacak scooterlar çocuklarınızın vazgeçilmezi olacak.

Her yaş grubuna hitap eden scooterlardan çocuğunuz için en uygun model ve geniş renk seçenekleri arasından dilediğiniz ürünü seçerek Panel Kırtasiye’nin Kozyatağı mağazasından alabilir ya da www.panelkirtasiye.com adresinden sipariş verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT