2018 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

2018 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2018 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 19 Şubat 2018 Pazartesi ~ 19 Nisan 2018 Perşembe

Firma: BCBGMAXAZRIA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2018 ~ Nis 19, 2018

Pastel renklerin naif dokunuşu, siyahın eşsiz asaleti ile BCBGMAXAZRIA İlkbahar – Yaz 2018 koleksiyonunda buluşuyor. Romantik detaylar ve barok tarzını hatırlatan işlemeler modernist tavır ile bir araya gelerek, günün her anındaki kadılar için eşsiz bir seçki yaratıyor.

Koleksiyonun tamamına hakim olan soft dokunuş, çalışan kadının iş stilini ve şıklık sırrını keşfetmeye davet ediyor. Günlük giyim ve gece şıklığında, hayat kolaylaştırıcı, sade veya gösterişli parçaları bir arada barındıran BCBGMAXAZRIA İlkbahar – Yaz 2018 koleksiyonu kolay şıklığın altın anahtarını sunuyor.

Cesur ve detaylarla zenginleştirilmiş olan koleksiyonda omuz dekolteleri, iddialı volanlar, tül detayları ve feminen silüete övgü niteliğindeki kesimler BCBG’nin klasikleşen çizgisine vurgu yapıyor. Zamandan bağımsız olan bu koleksiyon her sezonun gözdesi olmaya aday klasik parçaları farklı renk seçeneklerinde sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT