21 Haziran’da FLO’da Bir Alana İkincisi Bedava!

Alışveriş Alışveriş Rehberi 21 Haziran’da FLO’da Bir Alana İkincisi Bedava!

Tarihler: 20 Haziran 2014 Cuma ~ 21 Haziran 2014 Cumartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2014 ~ Haz 21, 2014

Ayakkabı&Çanta tutkunlarını sevindirecek haber! İstanbul Shopping Fest kapsamında 21 Haziran’da düzenlenecek Çanta ve Ayakkabı Günü’nde Flo, çanta ve ayakkabılarda “1 alana 1 bedava” fırsatı sunacak.

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, 21 Haziran’da gerçekleşecek ‘Ayakkabı ve Çanta Günü’ne muhteşem indirim kampanyasıyla damga vuracak. Shopping Fest’e özel FLO İstanbul mağazalarında geçerli olacak kampanya kapsamında; 21 Haziran 2014 tarihinde FLO mağazalarından bir ürün alana ikinci ürün bedava verilecek.

Festival Boyunca Yüzde 50’ye Varan İndirim
FLO’nun 29 İstanbul Shopping Fest kapsamında işaretli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı da devam ediyor. FLO’nun İlkbahar/yaz koleksiyonundaki her tarza hitap eden renkli ve şık ürünler, yüzde 50’ye varan indirimlerle satılıyor.1 Alana 1 Bedava kampanyasından da indirimli fiyatlar üzerinden yararlanılabilecek. www.flo.com.tr ‘de de geçerli olan kampanyanın detayları www.flo.com.tr’de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT