21 Haziran’da Polaris’te İkinci Ürün Bedava!

Alışveriş Alışveriş Rehberi 21 Haziran’da Polaris’te İkinci Ürün Bedava!

Tarihler: 20 Haziran 2014 Cuma ~ 21 Haziran 2014 Cumartesi

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2014 ~ Haz 21, 2014

İstanbul Shopping Fest kapsamında 21 Haziran’da düzenlenecek Çanta ve Ayakkabı Günü’nde Polaris, çanta ve ayakkabılarda “1 alana 1 bedava” fırsatı sunacak.

Her yaşa ve her tarza hitap eden ürünleriyle müşterilerini kalite ve modayla buluşturan Polaris, 21 Haziran’da gerçekleşecek ‘Ayakkabı ve Çanta Günü’ne özel kampanyasıyla ziyaretçilerini sevindirecek.

Shopping Fest’e özel İstanbul mağazalarında geçerli olacak kampanya kapsamında; 21 Haziran 2014 tarihinde Polaris mağazalarından bir ürün alana ikinci ürün bedava verilecek. Yılın en uzun gününe özel bu kampanya ile ayakkabı ve çanta tutkunları doyasıya alışverişin tadını çıkaracak.

“Hayatına Polaris kat” sloganıyla ayakkabı, terlik ve aksesuar gruplarında her yaşa ve zevke hitap eden modeller sunan Polaris’in rengarenk koleksiyonuna göz atabilmek için FLO ve Polaris mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya detayları için www.polaris.gen.tr adreslerini tıklamanız yeterli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT