23 Nisan'da Ayaklar Timberland ile Şenleniyor

23 Nisan'da Ayaklar Timberland ile Şenleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi 23 Nisan'da Ayaklar Timberland ile Şenleniyor

Tarihler: 23 Nisan 2017 Pazar ~ 23 Nisan 2017 Pazar

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2017 ~ Nis 23, 2017

Her bir ürününde kaliteli işçilik ve detaylar sunan Timberland, gün boyu rahatlık ve taban altında yastıklama sunan taban teknolojisi Ortholite’a sahip renkli ayakkabıları ile bayram coşkusunu adeta ayaklara taşıyor.

Timberland, miniklerin heyecanla beklediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mutluluğuna renkli ve konforlu ayakkabılarıyla ortak oluyor. Kırmızı, mavi, yeşil, renkleriyle dikkat çeken tasarımlar, Ortholite teknolojisi ile de çocukların gün boyu diledikleri gibi koşup oynayabilmelerini sağlıyor.

Bayram mutluluğu Timberland‘in enerjik koleksiyonuyla daha eğlenceli ve keyifli yaşanıyor.

Timberland Hakkında
VF Corporation bünyesinde bulunan Timberland, outdoora ve outdoorda geçirdiği zamana değer veren tüketiciler için premium kalitede ayakkabı, giysi ve aksesuar tasarımı, üretimi ve pazarlamasında bir dünya lideridir. Timberland, her birinin kaliteli işçilik ve detaylar sunduğu ve doğanın elementlerini esas alarak üretim yaptığı Timberland®, Earthkeepers®, Timberland PRO®, ve Timberland Boot Company® markaları altında ürünlerinin pazarlamasını yapmaktadır. Şirketin ürünleri, lider katlı mağazalar ve perakende noktalarının yanı sıra Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Latin Amerika, Güney Amerika, Güney Afrika ve Orta Doğu'daki mono-markalı mağazalarında da satılmaktadır. Timberland'in kaliteli ürünlerin üretilmesine olan bağlılığı, şirketin “doing well and doing good" (iyiyiz ve iyi yapıyoruz) sözü ile eşleşmekte; çalışanlar, tüketiciler ve hizmet sağlayıcılar arasındaki güçlü ortaklığın kuvvetlendirilmesiyle yaşadıkları ve çalıştıkları toplumları dönüştürmektedir. Timberland hakkında daha fazlasını öğrenmek için, www.timberland.com adresini ziyaret ediniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT