23 Nisan’ın En Renkli Hediyeleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi 23 Nisan’ın En Renkli Hediyeleri

Tarihler: 17 Nisan 2015 Cuma ~ 15 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: Keskin Color

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2015 ~ Haz 15, 2015

Çocukların en sevdikleri günlerin başında gelen 23 Nisan tüm coşkusu ile yaklaşıyor. Bütün çocuklar, bayramın sevincini ve heyecanını şimdiden yaşamaya başladılar bile. Siz de şimdi küçük bir hediyeyle onların bu mutluluklarına mutluluk katabilirsiniz. 50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color’da çocukları sevindirecek birçok ürün sizleri bekliyor: Boyama kitapları, oyun matları, yapbozlar, lisanslı karakterlerin süslediği defter ve bloknotlarla her yaştan çocuk bu mutluluğu paylaşıyor.

Keskin Color’ın lisanslı Mickey Mouse Club House Masaüstü Oyun Matı, rengarenk tasarımı ile çocukların ilgisini kendinde topluyor. Çocuklar onunla oynamaktan hiç sıkılmıyor. Keskin Color, Pepee boyama kitaplarıyla da onları yepyeni bir maceraya davet ediyor. Pepee boyama kitaplarıyla çocuklar, en sevdikleri kahramanı istedikleri renklere boyarken hem renkleri tanıyor hem de boyama yetenekleri gelişiyor. Markanın çocuk gelişimine destek olmak üzere hazırladığı; Pepee, Baby Looney Tunes, Miffy ve Sizinkiler gibi karakterlerin birbirinden sevimli kompozisyonlarından oluşan yapbozlar da miniklere sınırsız seçenekler sunuyor. Keskin Color’ın Angry Birds, Star Wars ve Hello Kitty temalı defter ve bloknot serileri de çocuklara hem okulda hem evde eşlik ediyor.

Keskin Color’ın 23 Nisan’da çocukları sevindirecek birbirinden keyifli ürünleri, tüm seçkin kırtasiyelerde ve zincir mağazalarda sizleri bekliyor.

www.keskincolor.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT