3D Avatar’lı Yeni Yıl Kartınızı Gönderin

3D Avatar’lı Yeni Yıl Kartınızı Gönderin

Alışveriş Alışveriş Rehberi 3D Avatar’lı Yeni Yıl Kartınızı Gönderin

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Sony Mobile, yılbaşında sevdiklerine kendilerini özel hissettirecek bir uygulamayı Xperia XZ1’in eğlenceli, çığır açan 3D oluşturma teknolojisi ile sunuyor. Xperia XZ1’in 3D oluşturucu özelliğini kullanarak yeni yıl kartınızı 3D Avatar’ınızla oluşturduğunuz video ile yaparak sevdiklerinize benzersiz bir sürpiz yapabilirsiniz.

Sony inovasyon ve ses teknolojilerinden yararlanan Xperia XZ1, insanları ve nesneleri, 15 ila 60 saniyelik taramalar sonrasında yüksek çözünürlüklü 3D avatarlara dönüştürüyor. Bir akıllı telefonda ilk defa, yüz, baş, serbest biçim ve yiyecek seçeneklerini içeren dört farklı tarama moduyla eğlenceyi görüntü ile birleştiren bir uygulama hayatınıza giriyor.

Xperia XZ1 hızlı ve kolay bir şekilde 3D tarama ve boyutlandırma yapıp seçilen ortamda nasıl duracağına, giysi seçimi ve hareket belirleme imkanı da sunuyor, AR efektindeki 3D birleştirme özelliği sayesinde de video ile gerçek dünyaya yerleştiriyor. Yılbaşında kendinizi ve sevdiklerinizi 3D ile tarayıp avatar haline getirebilir ve video olarak onlara eğlenceli bir yılbaşı kartı gönderebilirsiniz. Ayrıca 3D yazdırma seçeneği ile oluşturduğunuz avatarı bastırabilirsiniz de.

Xperia XZ1 aynı zamanda Süper yavaş çekim video çekiyor, saniyede 960 kare video kayıt ile hayatın gizli kalmış güzelliklerini göz önüne çıkarmanızı sağlıyor. Ayrıca, 19 MP arka kamera yeni Öngörülebilir Yakalama fonksiyonu ile siz daha deklanşöre basmadan, görüntüleri otomatik olarak arabelleğe alarak her zaman bir adım önden gitmenize olanak tanıyor, anları yakalamanızı sağlıyor. Motion-Eye™ kamerası, HDR ekran, Süper yavaş çekim ve tamamen yeni 3D Oluşturucu özellikleri ile çığır açan Xperia XZ1 premium tasarımı ile yeni yıl eğlencesine yepyeni bir boyut katıyor.

Xperia XZ1’in AR efektine eklenen yeni yılbaşı teması, video kartınızı daha eğlenceli yapmanızı sağlarken yeni yıl kostümleri ile oluşturduğunuz 3D etiketlerle de kutlamlarınızı daha eğlenceli yapabilirsiniz. Xperia XZ1, sunduğu sıradışı özellikleri ile yılbaşında sevdiklerine özel bir hediye göndermek isteyenleri operatör ve perakende satış noktalarında bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT