Adidas Originals Nmd, Stilini Yeni Renk ve Detaylarıyla Tamamlıyor

Adidas Originals Nmd, Stilini Yeni Renk ve Detaylarıyla Tamamlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Adidas Originals Nmd, Stilini Yeni Renk ve Detaylarıyla Tamamlıyor

Tarihler: 05 Nisan 2017 Çarşamba ~ 05 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2017 ~ Haz 5, 2017

adidas Originals NMD, İlkbahar Yaz 2017 sezonunda Tokyo şehrinden ilham alan yeni modelleriyle geleceği ele geçiriyor.

adidas tarihine damgasını vuran ve arşivlere adını yazdıran Micro Pacer, Rising Star ve Boston Super gibi stillerden ilham alan NMD, sezona renkli bir fark katıyor. Orijinallik kabuk değiştiriyor ve NMD, kentsel keşiflerin geleceğini yaratmak için Boost ve Primeknit teknolojilerinin en iyi özelliklerini bir araya getiriyor.

Şehrin ilham veren ruhunu ve sokak stilini birleştiren adidas Originals, ‘Key City Attack’ projesinin, şehri ele geçirme stratejisini koleksiyonlarına da yansıtıyor ve yeni sezonun NMD modelleri Tokyo şehrinden ilham alıyor. Sezonun bu yeni NMD modelleri, şehrin sokaklarında yansıma yaratıyor. Şehirli silüeti ile NMD, sezonda cesur renkler ve detaylarla yeniden hayatımıza giriyor.

NMD CS2
Minimalist ayrıntılarıyla NMD CS2 PK NMD City Sock’un stil evrimi. Minimalizmin öne çıktığı model, kolej laciverti rengi ve kontrast bilek kısmı ile NMD gücünü ortaya koyuyor.

NMD R1
NMD hikayesinin köklerinin yattığı geleneksel NMD R1 modeli, esnek fileli yapısını Gece Grisi rengiyle koruyor. Yansıtmalı bağcıkları ve karanlıkta parlayan dış tabanı ile etkileyici bir yoruma sahip. 

NMD R2
Küçük dokunuşlarla yenilenen bir ikon olan yeni nesil NMD R2, bu kez iki ton yerine ayrıntılarda gizli renk detaylarıyla dikkati çekiyor. Cesur renk kullanımı ile bu model, şimdiye kadarki en can alıcı tona sahip.

NMD XR1
Kafes yapısı şimdi NMD’de. Dinginlenemez tasarımıyla NMD’nin devrim niteliğindeki XR1 modeli ise özgün dokulu yaklaşımıyla tasarımını bir üst seviye taşıyor. Primeknit örgü teknolojisine sahip ve çorap tarzı yapısını koruyan XR1, ‘Stripe Noise’ motifiyle esnek, orijinal dokusunu ortaya koyuyor ve yeni nesile minimalist bir yorum katıyor. 

NMD Koleksiyonu, yarının klasik çizgilerini yansıtan tekstil ürünleri ile de seçili adidas satış noktalarında olacak. Kentsel keşifler için hedefe yönelik bu ekipmanlar ile yalın çizgiler, sokaklara yön vermeye kararlı, benzersiz bir tasarım serisi ortaya koyuyor.

adidas Originals NMD İlkbahar Yaz 2017 Koleksiyonu’nun yeni ayakkabı modelleri NMD CS2 729 TL ve 689 TL fiyatlarıyla, NMD R1 515 TL’lik, NMD R2 529 TL’lik ve NMD XR1 ise 599 TL’lik fiyatları ile adidas satış noktalarında ve shop.adidas.com.tr/NMD adresinde satışta olacak.

NMD yeni koleksiyonu ayrıca, Nisan ayı boyunca markanın moda buluşma mekanı adidas Originals Nişantaşı mağazası başta olmak üzere, Shopigo, Superstep ve Wepublic gibi önemli moda merkezlerinde de çeşitli etkinliklerle şehir tutkunlarını buluşturacak. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT