Adidas Swim Koleksiyonu Heyecan Verici

Alışveriş Alışveriş Rehberi Adidas Swim Koleksiyonu Heyecan Verici

Tarihler: 26 Haziran 2014 Perşembe ~ 26 Ağustos 2014 Salı

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2014 ~ Ağu 26, 2014

adidas genç, dinamik ve canlı renklerin uyum ve enerjisinden plajda da vazgeçmeyen spor tutkunlarına aradıkları her ürünü Swim&Beach Koleksiyonu ile sunuyor. Maviden yeşile, pembeden mora çok çeşitli renklerin en güzel tonlarının bir araya geldiği adidas Swim&Beach Koleksiyonu’nda renklerin enerjisi şıklık ve rahatlıkla buluşuyor.

Hızlı kuruyan kumaş teknolojisi, adidas Swim&Beach Koleksiyonu’nun sunduğu konforun temelini oluşturuyor. Bu teknoloji ile üretilen bikini ve mayolar deniz ve havuz tutkunlrının plaj giysileri içinde her zaman rahat olmalarını sağlıyor.

Capcanlı renkler ile göz alan adidas Swim&Beach Koleksiyonu’nda çeşitli aksesuarlar, parmak arası terlikler, sandaletler ve şapkalar şıklığı tamamlıyor. Uyumlu desen verenklerdeki şortlar, etekler ve şort mayoların yer aldığı Swim&Beach Koleksiyonu ile adidas 2014 yılında plajların trendlerini belirliyor.

adidas Swim&Beach Koleksiyonu adidas mağazaları, www.shop.adidas.com.tr ve yetkili satıcılarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT