Adımlarda Rahatlığı Hissettirecek Sneaker Modelleri Lumberjack’te

Adımlarda Rahatlığı Hissettirecek Sneaker Modelleri Lumberjack’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Adımlarda Rahatlığı Hissettirecek Sneaker Modelleri Lumberjack’te

Tarihler: 23 Mayıs 2023 Salı ~ 23 Ağustos 2023 Çarşamba

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2023 ~ Ağu 23, 2023

Dört mevsim şıklığı konforla buluşturan Lumberjack hem casual hem de şık kombinlerle uyum yakalayacak sneakerları kadın, erkek ve çocuklarla buluşturuyor. İtalyan tarzıyla dikkatleri üzerine çeken modeller rahatlığıyla da adından söz ettiriyor.

Sezon trendlerini konforla birleştiren Lumberjack, her yaşa ve zevke hitap eden modelleriyle kadın, erkek ve çocukların favorisi olmaya devam ediyor!

Sağlam ve fonksiyonel ayakkabılarıyla hem casual hem sportif kombinler ile uyum yakalayan Lumberjack sneakerlar, gününüzün her anına konforuyla eşlik ediyor. Siyah, beyaz, pembe, gri, lacivert, haki ve taba tonlarıyla öne çıkan modeller geometrik ve kalın taban detaylarıyla harmanlanıyor.Yeni Sezon çocuk sneakerları ise cırt cırt, metalik ve reflektör detaylı modelleriyle miniklerin hem rahat adımlar atmasını hem de severek giymesini sağlıyor.

Lumberjack’in sneaker koleksiyonunu daha yakından görebilmek için IN STREET ve ve www.instreet.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT