Aeropostale’da Haftanın Kampanya Fırsatını Kaçırmayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aeropostale’da Haftanın Kampanya Fırsatını Kaçırmayın

Tarihler: 08 Mart 2013 Cuma ~ 08 Mayıs 2013 Çarşamba

Firma: Aeropostale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2013 ~ May 8, 2013

Amerika’nın popüler genç giyim markası Aéropostale sezon ürünlerinde sürpriz kampanyalar ile fark yaratıyor. Gömlek ve Kazaklar da inanılmaz fiyatlar sizleri bekliyor..

İlkbahar sezonuna girilmesiyle birlikte Amerikalı genç giyim markası Aéropostale, birbirinden şık ve güzel modelleri, gençlerin ve kendini genç hissedenlerin beğenisine sunuyor. Marka, ilkbahar koleksiyonunda;bu hafta kampanya ürünü olarak Gömlek ve Kazakları seçti.

Bugün başlayacak olan ve 1 hafta boyunca sürecek olan kampanyamız da Kız gömlek fiyatları 29,95 TL, Erkek gömlek fiyatları ise sadece 39,95 TL. Sezon kazakları ise tek fiyat 39,95 TL olacak.

Doğada olduğu gibi dolaplarımızın da rengarenk olacağı bahar aylarında, tüm renkleri ve desenleri bir arada kullanabilir ve yeni stilinizle baharı enerjik karşılar ve de trendy olabilirsiniz!

İlkbahar sezon dolabınıza Aeropostale’nin haftalık kampanya fırsatı ile birbirinden renkli gömlek ve kazaklara yer açın. Aéropostale, sizleri Kanyon, Buyaka AVM, Aqua Florya AVM, Ankara Armada AVM ve Bodrum Midtown AVM’deki mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT