Ağırvasıta Lastiği Alan Herkes Petrol Ofisinden Hediye Akaryakıt Çeki Kazanıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ağırvasıta Lastiği Alan Herkes Petrol Ofisinden Hediye Akaryakıt Çeki Kazanıyor!

Tarihler: 16 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2012 Salı

Firma: Pirelli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2012 ~ Tem 31, 2012

Ağırvasıta lastiklerinin lideri Pirelli’den Temmuz ayında 4 adet ağırvasıta lastiği alan herkes Petrol Ofisi’nden 80 TL’ye kadar akaryakıt hediye çeki kazanıyor.

Tüketici odaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Pirelli, Petrol Ofisi işbirliğiyle yeni bir kampanyaya imza atıyor. Pirelli’nin 31 Temmuz 2012 tarihine kadar geçerli olan kampanyası kapmasında 4 adet 17,5 inç ölçüsünde Pirelli ağırvasıta lastiği alan herkes Petrol Ofisi’nden 60 TL değerinde hediye akaryakıt çeki kazanırken, 4 adet 19,5 inç Pirelli ağırvasıta lastiği alan herkes ise Petrol Ofisi’nden 80 TL değerinde hediye akaryakıt çeki kazanıyor.

Pirelli, güvenlik, kalite ve dayanıklılığı bir araya getiren ağırvasıta lastikleriyle daha uzun ömür, dayanıklılık ve düşük yakıt tüketimini garanti ediyor. Bünyesinde aromatik yağlar içermeyen Pirelli ağırvasıta lastikleri, çevre dostu özellikleri ile dikkat çekerken düşük yakıt tüketimi, uzun kilometre performansı ve daha fazla kaplanabilirlik ise rakiplerinden bir adım öne geçmesini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT