Ağustos Ayında Tatiller İnci Deri’nin %70’e Varan İndirimi İle Renkleniyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ağustos Ayında Tatiller İnci Deri’nin %70’e Varan İndirimi İle Renkleniyor!

Tarihler: 21 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2014 Pazar

Firma: İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2014 ~ Ağu 31, 2014

Farklı çizgileri ve her zevke hitap eden zengin koleksiyonları ile Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta markası İnci Deri’nin “Mavi Yolculuk”, “Cennet Bahçesi” ve “Astral Seyahat” isimli 3 farklı temadan oluşan koleksiyonu, %70’e varan indirimle herkesin tatil planlarına renk katıyor.

Bavulunu Aç, İnci’ni Giy, Tatil Boyunca Rahat Et!

2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda öne çıkan ve yaza damgasını vuran örülmüş hasırdan tabanlar demir atan tekneden alış veriş yapma ya da ufak bir dondurma kaçamağı için Capri adasına inme hissi uyandırırken; naturel renkler, püsküller, örgüler, işlemeli dokumalar, halat şeklinde bağcıklar ve espadriller, akşam serinliğinde uçuşacak hafif transparan keten ve pamuk elbiselerin sadeliğini daha da vurgulayarak doğal ışıltınızı öne çıkarıyor.

Yaz Aylarının Vazgeçilmezleri, Loafer ve Espadriller

İnci Deri, yaz aylarında kapalı ayakkabılardan bunalan, ama tarzından ödün vermek istemeyen erkeklerin bu yaz da vazgeçilmezi oluyor. Pastel renkli günlük rahat loaferlardan beklenmedik cesur desenli loaferlara kadar her tarzda erkeğin zevkine hitap eden loaferlar yaz sezonunda İnci Deri müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Geçmiş yıllara nazaran bu yıl çok daha fazla tercih edilen espadril modelleri ise rengarenk loaferların yanında raflarda yerini alıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan İnci Deri’nin 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu %70’e varan indirimle tüm tatil severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT