Aker’den Yeni Sezonda İndirimli Alışveriş Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aker’den Yeni Sezonda İndirimli Alışveriş Keyfi

Tarihler: 23 Haziran 2015 Salı ~ 23 Ağustos 2015 Pazar

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2015 ~ Ağu 23, 2015

Aker yeni sezon seçili ürünlerde net % 50 indirimle sezonu hareketlendiriyor. Aker çantalar net % 30, ipek eşarplar ise net % 20 indirimle kullanıcılarını bekliyor.

Aker’in 2015 İlkbahar-Yaz Çanta Koleksiyonu, baharın bütün çiçekleriyle bezenen rengarenk tasarımları, asaleti temsil eden net formları, her tarzla kombinlenebilen nude renkli temaları ile fark yaratıyor. İpeği tüm natürelliğiyle tasarımlarında kullanan Aker, çantalarında ipek malzemesiyle yazın kullanım kolaylığı sağlarken, koleksiyondaki tüm desenlerin tescilini alarak fark yaratmanızı sağlıyor.

COOL-EX teknolojisine ve pamuk-ipek karışımına sahip Aker Yaz Serinliği eşarpları sayesinde, sıcak yaz gu¨nleri bahar serinliğinde yaşanıyor. Sadece Aker tarafından u¨retilen kendinden desenli su geçirmez eşarplar ile şıklık ve zarafet hiç olmadığı kadar özgu¨r.

Aker ürünlerini, seçkin satış noktaları ve Aker Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

http://aker.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT