Algida Boom Boom’un İçini Görünce İnanamayacaksınız

Algida Boom Boom’un İçini Görünce İnanamayacaksınız

Alışveriş Alışveriş Rehberi Algida Boom Boom’un İçini Görünce İnanamayacaksınız

Tarihler: 23 Mayıs 2017 Salı ~ 23 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Algida

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2017 ~ Tem 23, 2017

Efsane lezzetlerin yaratıcısı Algida’nın yepyeni tadı Boom Boom “İçimi görsen inanamazsın” diyor. Benzersiz Algida vanilya lezzetiyle kalbinde yoğun çikolata barını saklayan Boom Boom, dışındaki kavrulmuş fındık ve çıtır çikolatasıyla lezzeti doruklara taşıyor.

Türkiye’nin dondurmacısı Algida yeni ürünü Boom Boom’la bu yaz dondurma severleri lezzet dolu bir yolculuğa çıkarıyor. İçindeki yoğun çikolata barı, üzerindeki Algida vanilya lezzeti, dışındaki kavrulmuş fındık ve çıtır çikolatasıyla Algida Boom Boom, bir dondurmadan çok daha fazlasını vaat ediyor. Adı kadar lezzetiyle de fark yaratan Algida Boom Boom, yoğun çikolatası ve muhteşem vanilya tadıyla sadece gençlerin değil tatlı bir ferahlık yaşamak isteyen herkesin vazgeçilmezi olmaya aday.

Çikolataya Doymak İsteyenler Boom Boom’dan Vazgeçemeyecek!
7’den 70’e herkesin dondurmacısı olan Algida, çikolata severleri unutmuyor. Her katında farklı bir lezzet bulunan Boom Boom’un en içteki yoğun çikolata barı, çikolata tutkusunu eğlenceye çeviriyor. Benzersiz Algida lezzetini çevreleyen çıtır çikolatasına ise taze kavrulmuş fındıklar eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT