Alışveriş Keyfini Katlayan Alışveriş Kuponları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Alışveriş Keyfini Katlayan Alışveriş Kuponları

Tarihler: 05 Temmuz 2012 Perşembe ~ 31 Temmuz 2012 Salı

Firma: İndirimlr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2012 ~ Tem 31, 2012

Online alışveriş denince, hiç kuşkusuz herkesin en büyük beklentisi "indirim" veya "ucuzluk" olmakta. Bugün aradığımız hemen her ürünü internetten alma imkanıız var. Hal böyle olunca odak noktamız da, bu seçenekler arasında en ucuzunu bulmak oluyor. Ancak, son zamanlarda sayıları yüzleri aşan online alışveriş mağazası, özel alışveriş kulübü ve fırsat siteleri arasında gezinip aradığımız ürünü bulmak neredeyse imkansız! Bu durumda da yardımımıza yetişen siteler bulunmakta. Tüm fırsatları tek sayfada toplayan bu siteler sayesinde aradığımız ürünü en ekonomik nereden alırız, bu sitelerde ne gibi ödeme seçenekleri mevcut, öğrenmek çok kolay. Ama bu siteleri tercih etmemizin bir başka sebebi daha var; o da Alışveriş Kuponları!

Alışveriş Kuponları, İndirim Kuponu ve Hediye Çeki olmak üzere iki ana şekilde karşımıza çıkmakta. Hediye çekleri çoğunlukla içerisinde belli bir miktar para olan, ve bu parayı istediğimiz alışverişlerde kullanabildiğimiz türdeki kuponlardır. Örneğin Zidaya sitesinden 50 TL'lik hediye çekiniz var ise, 120 TL'lik bir ayakkabıyı 70 TL'ye alabilirsiniz. İndirim Kuponu ise, her alışverişinizde belli oranda indirim sağlayan kuponlardan. Bu kuponlara Zizigo'nun GNCTRKCLL'lilere sağladığı %25 indirim kuponunu örnek olarak gösterilebilir. Online alışveriş mağazalarının sağladığı indirimlere ek olarak kullanabileceğiniz bu tür indirim kuponları ile, istediğiniz ürünleri hayal bile edemeyeceğiniz fiyatlara satın almanız mümkün. Alışveriş Kuponu sağlayan ve tüm fırsatları tek sayfada toplayan internet sitelerine örnek olarak İndirimlr.com ( http://www.indirimlr.com/indirim-kuponu) verilebilir. Sitenin indirim kuponu sayfasına girdiğimizde, karşımıza onlarca alışveriş kuponu çıkıyor; bunların kimisi indirim, kimisi ise hediye çeki. Eğer internet üzerinden ekonomik alışveriş yapacaksak neden daha fazla kar etmeyelim ki? Alışverişin en akıllısı olan online alışveriş bizleri şaşırtmaya devam edecek gibi görünüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT