Alışverişin Adresi Morhipo’dan Avealılara yüzde 25 ek indirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Alışverişin Adresi Morhipo’dan Avealılara yüzde 25 ek indirim

Tarihler: 20 Haziran 2012 Çarşamba ~ 15 Temmuz 2012 Pazar

Firma: Morhipo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2012 ~ Tem 15, 2012

Avealılar; kazandıran alışverişin adresi Morhipo’dan 1 ay boyunca yapacakları tüm alışverişleri ekstra yüzde 25 indirim ile gerçekleştirerek “Hayat Avealıya Güzel” dedirtecek.

Türkiye’nin en çok konuşturan mobil iletişim operatörü Avea, müşterilerine ayrıcalıklı teklifler sunmak üzere “Alışveriş Avealıya Güzel” sloganıyla geliştirdiği iş ortaklıklarına bir yenisini daha ekledi. Giyimden çantaya, kozmetikten elektrikli aletlere kadar yüzlerce markayı tek adreste toplayan Morhipo ile gerçekleştirilen iş ortaklığı ile Avealılar, alışverişlerinden anında yüzde 25 ek indirim kazanacak.

15 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Morhipo’dan alışveriş yapan Avea müşterileri, yapacakları tüm ürün alışverişlerinde ekstra yüzde 25 indirim fırsatından yararlanacak.

Kazançlı alışveriş fırsatını değerlendirmek isteyen Avealılar; Morhipo yazıp, 5060’a SMS göndererek kampanya şifrelerini alabilecek. Tüm Avealılar kampanyadan iki defa yararlanabilecek.

Kampanya hakkında daha fazla bilgiye www.avea.com.tr/avantajavea ve www.morhipo.com/avea adreslerinden ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT