Alternatif Bir Hediye İçin Kırmızı Seri

Alternatif Bir Hediye İçin Kırmızı Seri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Alternatif Bir Hediye İçin Kırmızı Seri

Tarihler: 06 Aralık 2017 Çarşamba ~ 06 Şubat 2018 Salı

Firma: Emsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2017 ~ Şub 6, 2018

Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Emsan, bu yeni yılda da küçük sürprizlerle sevdiklerinin yüzünü güldürmek isteyenler için yüzlerce hediye seçeneği sunuyor. Baharat setinden, tost makinesine, çaydanlık takımından bıçak setine kadar bir mutfağın ihtiyacı olan her şeyi ürün grubunda sunan Emsan, yılbaşı ruhuna uygun kırmızı ürünleriyle takipçilerini bekliyor.

Kullanışlı ve pratik çözümleriyle mutfaklarda hayatı kolaylaştıran Emsan, yeni yıla özel ‘kırmızı’ ürünleriyle hediye seçme derdine son veriyor.

Emsan kalitesinden vazgeçemeyenlerin için hazırlanan kırmızı ürünler, yeni yılda da mutfaklara renk katıyor. Emsan’ın kırmızı ürünleri arasında bulunan; Verna Baharat Seti, Pita Tost Makinesi, Mia 6 Parça Bıçak Seti, Halley Çaydanlık Takımı, Elegance 12 Parça Çay Bardak Seti ve çok daha fazlası yeni yılın vazgeçilmez ürünleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT