Altında Yeni Trend Yamachi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Altında Yeni Trend Yamachi

Tarihler: 03 Ağustos 2012 Cuma ~ 03 Ekim 2012 Çarşamba

Firma: Yamachi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2012 ~ Eki 3, 2012

Yamachi altını kadınlar için yeniden çekici kılacak yepyeni bir koleksiyon tasarladı.. Genelde zarif olduğu kadar, iddialı parçalarında bulunduğu takılar günlük kullanımda olduğu kadar, gece gezmeleri içinde son derece kullanışlı hazırlandı.. Koleksiyondaki çoğu motif, değerli taşlarla bezenmiş.. Renkli taşların kullanıldığı, tasarımlarda göz kamaştırıcı kombinasyonlara rastlanıyor...

Klasik altın motiflerinin çok dışında olan, kolyeler, yüzükler, bilezikler, şık olmalarının yanında egzotik çizgilere de, sahip.. Çok ince ve narin taşlı tasarımların yanı sıra son derece gösterişli, ve etkileyici hazırlanmış altın motifleri ile ön plana çıkarılmış, göz alıcı tasarımlarda Yamachi’nin yeni koleksiyonundan bazıları..

Ben artık çok farklı tasarımlar takmak istiyorum, ama altın ve çarpıcı olsun diyorsanız, Yamachi’nin 2012 koleksiyonuna mutlaka göz atın.. Çok klasik altın motiflerinin çok dışında hayran kalacağınız bir çok tasarımı Yamachi’de bulabilirsiniz.. Özel günler içinde çok rahat hediye alabileceğiniz koleksiyon, evlilik,nişan, yıl dönümü, doğum günü gibi özel günlerde, ilk adreslerinizden biri olacak..

www.yamachi.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT