Amerikan Stili Smokinler ve Non-İron Gömlekler ile Damatlar Brooks Brothers Garantisinde

Amerikan Stili Smokinler ve Non-İron Gömlekler ile Damatlar Brooks Brothers Garantisinde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Amerikan Stili Smokinler ve Non-İron Gömlekler ile Damatlar Brooks Brothers Garantisinde

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Haziran 2017 Pazar

Firma: Brooks Brothers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Haz 18, 2017

Modern tasarımların zamansızlık uyarlamasıyla yeni sezona sonsuz şıklık kavramını getiren Brooks Brothers, düğün hazırlığı yapan stil sahibi damat adaylarının da ilk adresi oluyor.

İki yüzyıllık yıllık moda ve stil mirasını smart ve casual tasarımlarına yansıttığı zamansız şıklık kavramıyla sunan Brooks Brothers, düğün hazırlığı yapan damat adaylarının da smokin seçimlerinde tercihi oluyor.

Brooks Brothers’ın Amerikan stilini yansıtan üstün kalite smokinleri özel günlerin vazgeçilmezi olurken, sezonun trend renklerini barındıran mendiller, farklı tarz alternatifleri sunan papyonlar, özel tasarım kol düğmeleri, şıklığın en önemli ayrıntılarından ayakkabılar ve hayat kurtaran non-iron(ütü istemeyen) gömlekler Brooks Brothers mağazalarında stil sahibi erkeklerle buluşuyor.

Non-iron gömleklerle düğün sonuna kadar stiliniz garanti altında!
Brooks Brothers’ın non-iron(ütü istemeyen) gömleği düğün boyunca hareket halinde olan damatların stilini de garanti altına alıyor. Non-iron gömleklerde kullanılan tek iğne dikişi sayesinde, çok daha düz ve temiz bir dikiş görüntüsü sağlanırken, omurlardaki dalgalanmayı da önleniyor. Supima pamuğundan üretilen non-iron Brooks Brothers gömlekleri, daha aşağı konumlandırılmış düğmeleri sayesinde de dolma kalem akıntısına bile sizin için önlem alıyor. Milano modeli ile extra slim, Regent modeli ile slim ve Madison ile regular fitleri bulunan non-iron Brooks Brothers gömlekleri farklı renk seçenekleriyle detaylara önem verenlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT