Amway Peter İsland™ ile Güneşe Karşı Mükemmel Koruma

Alışveriş Alışveriş Rehberi Amway Peter İsland™ ile Güneşe Karşı Mükemmel Koruma

Tarihler: 19 Temmuz 2012 Perşembe ~ 19 Eylül 2012 Çarşamba

Firma: Peter İsland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2012 ~ Eyl 19, 2012

Amway’in güneş bakım ürünleri markası Peter İsland™ ciltte erken yaşlanmaya yol açabilecek güneş hasarına karşı cildin korunmasına destek oluyor. Güneş losyonu ve güneş sonrası losyondan oluşan Peter İsland™ ürünleri içerdiği UVA/UVB koruması, nemlendiriciler ve E vitamini ile güneşin zararlı ışınlarına karşı savaşıyor.

Güneşlenme ve bronz ten herkese çok çekici gelse de cilt güneşe direkt teslim edilemeyecek derecede hassas ve değerlidir. Güneşin zararlı ışınlarından ve ciltte bırakacağı hasarlardan korunmak için mutlaka güneş kremi kullanmak gerekir.

Gözenekleri Tıkamayan Yağsız Formül
Güneşin zararlı ışınlarına karşı özel olarak geliştirilen Amway’in güneş bakım ürünleri markası Peter İsland™ içerdiği UVA/UVB koruması ve zengin nemlendiriciler ile cildi koruma altına alıyor. Farklı cilt tipleri için SPF 15 ve SPF 30 koruma faktörlü iki seçeneği olan Peter İsland™ Güneş Losyonları yağsız, gözenekleri tıkamayan ve suya dayanaklı özel formülü ile kullanım rahatlığı da sunuyor.

Uzun Süre Bronz Ten
Peter İsland™ Güneş Sonrası Losyon ise uygun SPF güneş losyonuyla birlikte kullanılması durumunda cildin soyulmasını önlüyor ve bronz tenin daha uzun süre korunmasını sağlıyor. Cilde su desteği sağlayan nemlendiriciler ve nemlendirici yararları ile tanınan Aloe Vera’nın yanı sıra Kakao Yağı, Shea Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı içeriyor. Her cilt tipi için uygun olan Peter İsland™ Güneş Sonrası Losyon kokusuyla da kullananları cezbediyor.

Peter İsland™güneş losyonları ve güneş sonrası losyon güneşin zararlı etkilerinden kurtulmak için mükemmel bir koruma sağlıyor.

Peter İsland™ Güneş Losyonu SPF 15 - 250 ml (Amway)- 54,26 TL
Peter İsland™ Güneş Losyonu SPF 30 - 250 ml (Amway)- 60,48 TL
Peter İsland™ Güneş Sonrası Losyon - 250 ml (Amway)- 31,76 TL

www.amway.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT