Anılarınız 3D ile Çok Daha Canlı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anılarınız 3D ile Çok Daha Canlı

Tarihler: 24 Ocak 2013 Perşembe ~ 23 Mart 2013 Cumartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2013 ~ Mar 23, 2013
p>Samsung, 3D kalitesinde Full HD film çekimi yapabilen ilk tek objektifli 3D sistemine sahip NX300 ile işlevsellik ve kaliteyi bir araya getiriyor. NX serisinin yeni amiral gemisi olan yeni Samsung NX300, kullanıcılara yeni bir 3D fotoğraf ve video kayıt dünyasının kapılarını açıyor.

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri konusunda bir dünya lideri olan Samsung Electronics, NX serisinin yeni amiral gemisi olan NX300 ile kompakt sistem fotoğraf makinelerinde yenilikler sunmaya devam ediyor. Samsung, NX 45mm F1.8 2D/3D objektif ile hem fotoğraf hem de mükemmel 3D kalitesinde Full HD film çekimi yapabilen ilk objektifli 3D sistemi ile sektörde fark yaratıyor.

Samsung NX300 3D görüntü farklı ile geliyor
Samsung 45mm 2D/3D objektif (2D ve 3D birbirlerinden farklı ürünlerdir) tüketici elektroniği sınıfındaki fotoğraf makinelerinde dünyanın ilk 3D fotoğraf ve video çekebilen tek objektifli sistemi olarak heyecan verici görüntüleme olanakları sunuyor. Hem hareketsiz fotoğraf çekebilen, hem de 1080p full HD video kaydı yapabilen Samsung NX300 ve 45mm 2D/3D objektif kiti, 3D hareketsiz fotoğrafı ve 3D filmi destekleyen tek kompakt sistem fotoğraf makinesi. NX300 aynı zamanda Samsung'un tüm NX objektif serisi ve standart profesyonel aksesuarları ile uyumlu olduğundan, mükemmel çekim için çaba harcayan kullanıcılara benzersiz seçenekler sunuyor.

Mükemmel Çekim
NX300’ün olağanüstü görüntüleme performansının arkasında, sahip olduğu yeni 20,3 Megapiksellik APS-CMOS sensörü bulunuyor. Yüksek kalitede ayrıntılı görüntüler yakalayabilen bu sensör, tüm ışık koşullarında keskin, canlı ve net görüntüler sunuyor. Sahip olduğu geniş ISO aralığı (ISO100-25600) performansı daha da ileri bir noktaya taşıyarak kullanıcılara en karanlık ışık şartları altında bile dengeli resimler çekme olanağı sunan NX300, yeni Hibrit Otomatik Odaklama (AF) sistemi ile de hızlı ve hassas bir faz ve kontrast algılaması sağlıyor. Ayrıca NX300’de bulunan 1/6000 saniyelik deklanşör hızı ve saniyede 9 karelik sürekli çekim modu ile çekim yaparken bir anı bile kaçırmazsınız.

Samsung’un başka yerde bulunmayan ve kendi geliştirdiği DRIMe IV görüntüleme motoru hız ve görüntü kalitesi konularında olağanüstü gelişmeler sunuyor. DRIMe IV görüntüleme motoru daha iyi bir renk canlandırması ve daha büyük bir gürültü giderme sağlarken, Samsung'un yeni 45mm 2D/3D objektifi ile bir arada kullanıldığında hem 2D hem de 3D olarak 1080p Full HD video kaydı desteğini de sunuyor.

NX300’in sahip olduğu 84mm (3,31”) AMOLED ekran ile fotoğraf çekmek ve çekilmiş fotoğrafları incelemek bir zevk haline geliyor. Hibrit dokunmatik ekran ve 5 yönlü tuş arayüzü ile basit ve sezgisel bir kullanıma sahip olan NX300’ün bükülebilir ekranı olağanüstü dar veya geniş açılardan çekim yapabilmenizi ve dünyayı kendi seçtiğiniz açıdan yakalayabilmenizi sağlıyor.

Gelişmiş Wi-Fi bağlantı üzerinden anında paylaşım
NX300’deki Smart Camera Wi-Fi bağlantısı kullanıcılara çektikleri fotoğrafları anında ve güvenli bir şekilde fotoğraf makinelerinden akıllı telefona veya tablete iletme olanağını sunuyor. Bir akıllı telefonu fotoğraf makinesine bağlamak için gereken tek şey, hem Android hem de iOS tabanlı uygulama mağazalarından sağlanabilecek Samsung SMART CAMERA Uygulamasını telefona veya tablete indirmek ve fotoğraf makinesiyle güvenli bir bağlantı oluşturmak için gereken basit adımları uygulamak.

NX300, herhangi bir Smart Camera özelliği etkinleştirildiğinde akıllı telefon ile otomatik olarak bağlantı kurabiliyor. Bu özellikler arasında, çekilen her yüksek kaliteli fotoğrafı güvenli olarak saklanması amacıyla akıllı telefonunuza otomatik olarak gönderen AutoShare (Oto Paylaşım), kullanıcıların istedikleri fotoğrafı fotoğraf makinesinden akıllı telefona aktarmasına olanak veren Mobile Link (Mobil Bağlantı) gibi işlevler de bulunur. Ayrıca, SMART CAMERA uygulamasında NX300 ile daha da yaratıcı ve heyecan veren fotoğraflar çekmeyi sağlayan Remote Viewfinder (Mobil Vizör) işlevi bulunuyor.

NX300’de bulunan gelişmiş Wi-Fi bağlantısı yardımıyla kullanıcılar çektikleri fotoğrafları fotoğraf makinesi üzerindeki Direct Link yazılım tuşunu kullanarak tek dokunuşta sosyal ağ siteleri üzerinden arkadaşları ve aileleri ile paylaşabilir. Alternatif olarak, fotoğraflar AllShare Play ile bulut ortamında yedeklenebilir veya depolanabilir; böylece fotoğraflar her zaman güvende ve kolayca erişilebilir bir durumda saklanır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT