Anneler Günü Hediyelerinin Vazgeçilmez Adresi: Aerosoles

Anneler Günü Hediyelerinin Vazgeçilmez Adresi: Aerosoles

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü Hediyelerinin Vazgeçilmez Adresi: Aerosoles

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Aerosoles

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

DESA’nın, gün boyu konforun yanı sıra şıklıktan ödün vermek istemeyenler Anneler ile buluşturduğu ‘Aerosoles’ marka ayakkabıları
2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu %50 + 2. Ürüne %40 indirim alternatifi ile mükemmel Anneler Günü hediye alternatifleri arasındaki yerini alıyor!

 

“Moda iyi hissettirir” anlayışıyla yola çıkan Aerosoles, 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile her tarza uygun ayakkabılar sunmaya devam ediyor ve annelerin yüzünü güldürüyor.

 

Yaz sezonunun pırıl pırıl günlerinden ve denizin sonsuz maviliğinden esinlenerek tasarlanan sandaletler, terlikler, babetler ve spor ayakkabılar, gündelik hayatta annelerin vazgeçemeyeceği aksesuarlar haline geliyor.

 

Parlaklığın deriyle harmanlandığı sade bir tasarımla üretilen topuklu ayakkabılar ve sandaletler, ortopedik yapılarıyla gün boyu rahatlık sunuyor. Anneler her daim rahatlık, esneklik ve hafifliğin tadını çıkartıyor.

 

Aerosoles gerek ofiste gerek günlük hayatta tarzlarını kendi belirleyen anneleri de unutmuyor. Metalik renklerin hâkim olduğu babet ve spor ayakkabılar modern annelerimize sesleniyor. Aerosoles, onlar için hem rahat hem de yeni trendleri üzerinde taşıyan sezon ürünleri sunuyor. Hediye listeleri dolup taşıyor.

 

“Sneakers’sız asla!” diyen, spor giyimi hayat tarzı haline getiren anneler için tasarlanan Aerosoles sneakerslar ile tüm gün boyunca rahat ve konforlu anneler, onlar için seçtiğiniz Aerosoles ayakkabılar ile mutluluğu yakalıyor. Aerosoles’ün imzası olan ‘Stitch N Turn’ ve ‘Heel Rest’ teknolojileriyle üretilen sneakerslar ile atılan her adımda taban yastık etkisi yaratıyor ve yürüyüşleri daha konforlu hale getiriyor. İki renkli tabanı ile öne çıkan sneakerslar ile anneler için bu bahar aktif olmak hiç de zor değil!

 

Anneleri mutlu edecek yepyeni Aerosoles 2017 İlkbahar-Yaz serisi tüm DESA mağazalarında ve 7/24 alıverişin keyfini yaşatan online alışveriş sitesi www.desa.com.tr’de net %50 + 2. Ürüne %40 indirim ile annesini mutlu etmek isteyenleri bekliyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT