Anneler Günü İçin En Güzel Hediyeler Douglas Parfümeri’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü İçin En Güzel Hediyeler Douglas Parfümeri’de

Tarihler: 07 Mayıs 2013 Salı ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Douglas Parfümeri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2013 ~ May 12, 2013

Douglas Parfümeri, Anneler Günü haftasında tüm mağazalarında makyaj ve parfüm ürünlerinde 1 ürün alana 2. ürünü % 50 oranında indirim ile sunarak, annesini mutlu ederken kendini de şımartmak isteyenleri mağazalarına bekliyor.

Güzelliğine önem veren ve kendine güvenen kadınların tercihi Douglas Parfümeri, anneler gününde Narciso Rodriquez’in kadınsılığı kolay fakat yoğun bir duyusallık içeren rahatlıkla yakalayan eşsiz kokulu yeni parfümü For Her L’eau ve Issey Miyake’nin şık sunumu ile çığır açıcı moda kreasyonuna bir saygı gösterisi niteliğindeki kokusu Pleats Please parfümlerini özellikle öneriyor. Anneler Günü’ne özel lansmanı yapılan ve sadece Douglas Parfümeri mağazalarında bulunan Balmain Ivoire parfüm, mükemmel ışıltısı, sade ve özel detaylara sahip parfüm şişesi ile moda evinin son kreasyonunu temsil ediyor.

Douglas Parfümeri, 6-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul City’s Mağazası’na özel 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine 11-12 Mayıs tarihleri arasında Dior ücretsiz makyaj uygulaması hediye ediyor.

Ayrıca, 6-12 Mayıs tarihleri arasında Bursa Korupark AVM Douglas Parfümeri mağazasından alışveriş yapan müşteriler arasından yapılacak olan çekilişte 25 şanslı Douglas müşterisi 20 TL’lik hediye çeki, 50 şanslı kişi ise sürpriz Douglas ürünü kazanıyor.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT