Annelere Yumuşacık, Sıcak Bir Dokunuş: Ecco Ukıuk

Annelere Yumuşacık, Sıcak Bir Dokunuş: Ecco Ukıuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelere Yumuşacık, Sıcak Bir Dokunuş: Ecco Ukıuk

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: ECCO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, UKIUK serisi ile anne adaylarına ve tüm kadınlara hem konforlu hem de sıcacık bir rahatlık sunuyor.

Geliştirildiği teknoloji ile sağladığı rahatlığı ve stili bir arada sunan ECCO UKIUK bu kış annelerin bir numaralı ayakkabı tercihi olacak. Hava nasıl olursa olsun kışın buz kesen günlerinde dahi egzersiz yürüyüşlerinizi ECCO UKIUK ile yapabilir, alışverişlerinizi hem rahat hem de sımsıcacık adımlarla tamamlayabilirsiniz.

ECCO UKIUK, doğal kuzu derisi sayesinde anne adaylarına rahat adımlar sunarken, doğrudan enjeksiyonlu tabanı sayesinde daha iyi kavrama, esneklik ve rahatlığı bir arada bulabilirsiniz. ECCO UKIUK, şık ve sıcak görünüşü ve ayağa göre şekillenen yumuşacık çift deri kaplamasıyla çok konforlu. Üstelik dört farklı renk seçeneğiyle zorlanmadan tarz yaratacak ve mükemmel bir uyum yakalayacaksınız. ECCO UKIUK’lar siyah ve aytaşı renklerindeki ECCO SP2 Medium Doktor Çantalarıyla harika bir kombin oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT