Anneleri Bulutların Üstüne Taşıyacak Hediyeler Samsonite’ta!

Anneleri Bulutların Üstüne Taşıyacak Hediyeler Samsonite’ta!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneleri Bulutların Üstüne Taşıyacak Hediyeler Samsonite’ta!

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Samsonite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Dünyanın en büyük valiz üreticisi Samsonite, annenize kendini özel hissettirecek hediye seçenekleri sunuyor.

Eğer sizin anneniz de bir seyahat tutkunu ise O’nu düşündüğünüzü göstermenin yolu, Samsonite’tan geçiyor…

Samsonite, annesine özel ve kalıcı bir hediye vermek isteyenler için doğru adres… Çünkü Samsonite valizler ve çantalar, kaliteleri ve zamansız tasarımlarıyla annenize keyifle yıllarca kullanacağı bir hediye seçeneği oluşturuyor. Samsonite’ın birbirinden şık ve kullanışlı valizleri annenizi bulutların üstüne taşıyor ve O’nu dünyayı keşfedeceği muhteşem yolculuklara çıkmaya davet ediyor.

Hem şık hem rahat hem de fonksiyonel
Geniş bir ürün yelpazesi sunan Samsonite’ın, Anneler Günü hediye seçenekleri arasında hafiflik ve şıklıklarıyla öne çıkan Uplite ve Cosmolite valizler, Samsonite'ın sezonun trendlerine uyum sağlayan klasikleşmiş parçalarından Lady Saffiano serisindeki çantalar, Samsonite’ın tüm zamanların en beğenilen serisi Move 2.0’ın yepyeni renkleri ve yeni modelleri, altın renkli nikel detaylı çantaları, siyah, kahverengi, kiremit kırmızısı ve lacivert renkleri ile dikkat çeken Karissa serisi ve daha niceleri yer alıyor.

Beyaz, krem ve siyahın yanı sıra mavi tonlarıyla da dikkat çeken Lady Saffiano cüzdanlar, 7 ayrı stil ve 5 farklı renk seçeneği sunuyor ve annelerimizin asla yanlarından ayıramayacağı bir hediye alternatifi oluyor.

Samsonite’ın Karissa el çantaları, uzun ömürlü materyallerden üretiliyor. Seride tarz sahibi anneler için büyük alışveriş çantası, modern sırt çantası, evrak çantası ve iki farklı boy seçeneğiyle omuz çantası yer alıyor.

Move 2.0 serisindeki tüm çantalar, tamamen dayanıklı naylondan yapılıyor ve nikel detaylar çantanın şıklığını tamamlıyor. Omuzdan askılı çanta, bel çantası ve sırt çantası gibi pek çok çeşide sahip olan Move 2.0 serisi; beyaz, kırmızı, mavi ve portakal rengi gibi zengin renk yelpazesiyle tüm annelerin gözünü kamaştırmaya hazırlanıyor.

Annelerinize, alışverişten seyahate iş yaşantısından günlük aktivitelerine hayatın her alanında eşlik edecek birbirinden şık hediye alternatifleri, Samsonite ve Trunk&Co mağazalarında sizi bekliyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT