Anneleri Mutlu Edecek En Özel Hediyeler Koton’da

Anneleri Mutlu Edecek En Özel Hediyeler Koton’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneleri Mutlu Edecek En Özel Hediyeler Koton’da

Tarihler: 03 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2017 ~ Tem 3, 2017

Koton 2017 İlkbahar-Yaz Kadın koleksiyonları, 14 Mayıs Anneler Günü için Anneleri mutlu edecek birbirinden renkli ve zevkli hediye seçenekleri sunuyor.

2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonları ile tüm kadınların gönlünü fetheden Koton, 14 Mayıs Anneler Günü’nde Dilek Hanif for Koton, Ole by Koton, Kadın Jeans, Koton Accessories, Koton Sport, Koton Beauty ile anneler için en renkli ve zevkli hediye seçeneklerini bir arada sunuyor. Anneler Günü alışverişini Koton’dan yapmayı tercih edenler ‘Teşekkürler Anne, Her Şeyim Senden’ mesajıyla karşılaşıyor ve her stile uyum sağlayacak hediye seçenekleri ile annelerini mutlu etme fırsatı yakalıyor.

Her stile farklı hediye seçenekleri ile Annelere En Güzel Hediyeler Koton’da
Festival ruhundan esinlenerek hayata geçen Ole by Koton koleksiyonu gezgin ve özgür ruhlu anneleri en yeni moda seçenekleri ile buluştururken, konforuna ve stiline özen gösteren anneler için ise her beden ve tarza uyum sağlayabilen kalıplarıyla Koton Jeans koleksiyonu, onlarca çeşit model alternatifi sunuyor.

Her sezon stilini tazeleyen anneler için Koton 2017 İlkbahar-Yaz kadın Koleksiyonu feminen, sofistike ve elegan tarzlardaki zengin tasarım seçenekleriyle yer alırken annelerin sıklıkla tercih ettiği parçalar arasında; sezonun trendi nakış detaylı tasarımlar, sezonun en moda renklerini taşıyan elbiseler ve bu yaz sokak modasının liderliğini üstelenen beyaz jean tasarımları yer alıyor. Yeni sezondaki Dilek Hanif for Koton tasarımları ile de zerafeti moda ile bir araya getiren Koton, annelere rüya gibi bir koleksiyona sahip olma fırsatı sunuyor.

Stillerinden ödün vermeyen sportif anneler için Koton, Sport koleksiyonu ile en kullanışlı hediye seçeneklerine imza atıyor. Koton’un en dikkat çeken marka iş birliklerinden biri olan Ebru Şallı Loves Koton Sport tasarımlarının ‘Make and Magic Happen’ sloganıyla hazırlandığı yeni sezon tasarımları, hem spora stil getiriyor hem de telefona indirilen bir mobil uygulama ile tayt ve t-shirt’lerde yer alan grafikleri taratarak Ebru Şallı’nın Koton Sport Kadını’na özel olarak sunduğu pilates videosuna erişim sağlıyor.

Aksesuar ve parfüm tutkunu annelere özel hediye seçenekleri de Koton’da
Aksesuar Koleksiyonu ile ayakkabıdan çantaya, fulardan şala, yüzükten saç tokasına kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan Koton, stilinde detaylara önem veren anneler için geniş hediye seçenekleri sunuyor. Yüzlerce ayakkabı ve çanta modelinin yanı sıra zengin renk ve desen seçenekli fular ve şalları da yeni koleksiyonunda bir araya getiren Koton’un yeni sezonu detaylarla annelerin stiline güç katmaya hazırlanıyor.

Annelerini büyüleyici kokularla mutlu etmek isteyenler için ise Candy Crystal Parfümü ve Koton’un en sevilen kokusu Pink Crystal seçeneklerini öneren Koton, Candy Crystal ile armut, taze çiğli gül, yiang yiang ve misk koku aromalarını bir araya getirerek annelerin içini çiçek, meyve karışımı kokularla iyimserlik ve neşeyle dolduruyor. Pink Crystal kokusuyla çarkıfelek, şakayık ve çam kokularını harmanlayan Pink Floyd ise mor meyveler, orkide vanilyanın yer aldığı kokusuyla annelerin yaz sezonundaki en favori kokusu olmaya aday oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT