Annemize Sevgimizi Anlatmanın En Işıltılı Yolu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annemize Sevgimizi Anlatmanın En Işıltılı Yolu

Tarihler: 26 Nisan 2013 Cuma ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2013 ~ May 12, 2013

Her anne, her kadın özeldir. Bu fikirle yola çıkan Atasay, her annenin tarzına uygun trendy tasarımlar hazırladı. 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile şehirli kadının markası Belle Atasay, enerjik, romantik, gösterişli ve modern anneler için birbirinden farklı dört konsept sunuyor.

Dünya moda trendlerini mücevhere taşıyan Belle Atasay, Anneler Günü için muhteşem hediye alternatifleri arasındaki en güçlü yerini alıyor. Özlem Süer’in moda konsepti danışmanlığında geliştirilen Belle Atasay 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonundaki tasarımlar, birbirinden şık ve ikonik mücevherlerle modern, romantik, geleneksel ve gösterişli her annenin ışıltısını yansıtacak.

Neşeli ve modern annelere; Coquette Style
Renkli şehir hayatını yaşamayı seven ve girdiği her ortamda enerjisiyle farklılaşmayı bilen modern anneler için Belle Atasay’ın, Coquette konsepti ideal bir hediye seçeneği. Yazı yaşatan marine etkisindeki yüzük ve kolyeler, mavinin sonsuzluğunu annelere duyulan sonsuz sevgiyle bütünlüyor.

Anneler Günü 2013

Romantik annelere; Dolce Vita
Hayal kurmayı seven ve romantizmi tüm ihtişamıyla stiline taşıyan anneler için Belle Atasay’ın Dolce Vita konsepti romantik tasarımlar sunuyor. Tasarımlarda kullanılan yumuşak renkler, adeta hayalleri büyülü bir tılsımla gerçeğe dönüştürüyor. Floral desenlerin yumuşak geometrilerle dans ettiği bu tasarımlar annelerde güçlü romantizm rüzgarları estirecek.

Eskimeyen görünümleri modernleştiren annelere; Bella Vista
Belle Atasay’ın Bella Vista konsepti, gittiği her ortamda ışıltılı ve ağır başlı tavırlarıyla dikkat çeken anneleri temsil ediyor. Yüzük tasarımında kullanılan mor renk, geçmişle gelecek arasında bir bağ kurarken, sofistike annelerin enerjilerini yansıtan, son dönemin trendleri sallantılı küpeler saray ihtişamını koruyor.

Gösterişli ve modern annelere; D-Lux
Yalın formlar göz alıcı renkli taşlarla Belle Atasay’ın D-Lux konseptinde bir araya geliyor. Yeniliklere açık, lüksü tüm gösterişiyle üzerinde taşımaktan zevk alan, trendlerin öncüsü olmaktan çekinmeyen anneler için hazırlanan kolye ve yüzük tasarımları, farklı renk kombinasyonlarını tercih eden çalışan anneler için de güncel alternatifler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT