Anneniz İçin En Özel Tasarımlar addresistanbul'da

Anneniz İçin En Özel Tasarımlar addresistanbul'da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneniz İçin En Özel Tasarımlar addresistanbul'da

Tarihler: 20 Nisan 2016 Çarşamba ~ 21 Haziran 2016 Salı

Firma: addresistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2016 ~ Haz 21, 2016

Anneler günü için farklı ve konsept hediyeler arıyorsanız, dünyanın en ünlü markalarını tek çatı altında birleştiren addresistanbul’da bulabilirsiniz.

Her zevke uygun, modern, şık ve fonksiyonel ürünleri bir arada bulacağınız addresistanbul, Anneler Günü'nde de farklı ve tasarım hediye arayanların vazgeçilmez adresi oluyor.

Tat, koku ve görsel deneyim: Çay
Tasarım ile iç içe yaşamın verdiği zevki motto edinen Diseno’da yer alan, modern İskandinav tasarımı ile Asya zen felsefesinin birleştiren cam kettle, çayseverler için tat ve kokunun yanı sıra görsel deneyim de sunuyor.

Fütüristik bir sanat olarak kahve
Kahveseverler için ise Tom Dixon imzalı bakır kaplamalı Brew Kahve Seti, kahve ritüelinin her aşamasını zevke dönüştürüyor.

Ev kokusunun tasarımla buluşması
Dünyaca ünlü İtalyan mobilya markası Kartell'in geçen yıl lansmanını yaptığı yeni ürünü Kartell Fragrances da tasarım objeleri mükemmel ev kokularıyla birleştirerek yenilikçi bir yaklaşım sunuyor.

Kişiliği olan kaktüsler
Matteo Cibic tarafından tasarlanan Domsai 'ler de ezberbozan bir çiçek hediyesi olarak dikkat çekiyor. İçindeki kaktüsün şekline uygun olarak İtalya'da elle ve sadece birer adet üretilen Domsai'lerin her birinin ayrı bir karakteri bulunuyor. Üstü cam kapalı kaktüslerin yaşaması için haftada birkaç damla su yeterli oluyor.

Banyo tekstilinde tasarım markası
Dünya banyo tekstili sektörüne "tasarım anlayışını" getiren Hamam markasının organik ürünleri de çevreye duyarlı ve sağlığına önem veren kişiler için vazgeçilmez oluyor. Dünyaca ünlü otellerin tercih ettiği Ocean Organic koleksiyonun havlu, paspas, peştemal ve bornoz ürünlerinin yanı sıra Meyzer slippers da sade yapısı ve hafifliğiyle kullanışlı ürünler tercih etmek isteyenlerin için şık bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

Siz de addresistanbul’un alternatif ve özel ev ürünleri içerisinden annenize unutulmaz bir hediye alın ve yaşamına taze bir dokunuş getirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT