Annenizi Hp’nin Renkli Ürünleri ile Mutlu Edin

Annenizi Hp’nin Renkli Ürünleri ile Mutlu Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenizi Hp’nin Renkli Ürünleri ile Mutlu Edin

Tarihler: 03 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2017 ~ Tem 3, 2017

Baskı deneyimini hiç olmadığı kadar kolaylaştıran HP DeskJet 3775 ve 3785 yazıcılar ve şıklığı performansla bir araya getiren HP Pavilion bilgisayarlar, Anneler Günü için uygun hediye seçenekleri olarak dikkatleri üzerlerine çekiyor.

HP’nin, stile ve her zaman her yerden bağlantı kurmaya önem veren tüketicilere yönelik yeni nesil DeskJet All-in-One (AiO) yazıcıları HPDeskJet 3775 ve 3785, ile dönüştürülebilir bilgisayar ve dizüstülerde şık tasarımı ve gücü bir araya getiren Pavilion bilgisayarlar, Anneler Günü için en renkli hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Facebook, Instagram ve diğer sosyal ağlar üzerinden baskı alma ihtiyaçlarına yönelik yeniden tasarlanan beyaz ve su yeşili renk seçenekleriyle HP DeskJet 3775 ve 3785, kendi sınıflarındaki diğer tüm inkjet all-in-one yazıcıların yarısı kadar boyuta sahip olmakla birlikte(1) dayanıklı baskı, tarama ve kopyalama becerilerini kolay mobil kurulum ve özelliklerle bir araya getiriyor.

Ücretsiz HP Social Media Snapshots ile anneniz Facebook, Instagram ve Flickr gibi sosyal ağlar üzerinden fotoğraflarını tasarlayabilir, paylaşabilir veya baskısını alabilir. Kullanıcılar, aynı işlemi doğrudan telefonun fotoğraflar klasöründen de gerçekleştirebiliyor. Social Media Snapshots uygulamasına uygun olarak da tasarlanan HP’nin bu yazıcısı sayesinde, anneniz 4x5 yapışkan fotoğraf kağıdını kullanarak yatak odasını, dolaplarını süsleyebilir ya da tasarladığı fotoğrafları sevdikleriyle kolay bir şekilde paylaşabilir. Facebook Messenger kullanıcıları da HP Printbot kullanarak bir Facebook Messenger diyaloğundaki içeriği kolaylıkla basabiliyor. Buna ek olarak bu bot, kullanıcıların yazıcı eklemelerini, yazıcının hafızasından baskı almayı ve sarf malzeme siparişi vermelerini sağlayarak fotoğraf ve belge basımı deneyimini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Üstelik tüm bunları 269 TL’den başlayan uygun fiyatlarla sunuyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT