Annenizin Güzelliğine Gençlik Katın!

Annenizin Güzelliğine Gençlik Katın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annenizin Güzelliğine Gençlik Katın!

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Esteticium

Telefon: 0507 854 23 08

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ Tem 10, 2017

Anneler Günü’nde annenize dünyanın en popüler ameliyatsız yüz gençleştirme işlemlerinden Vampire Facelift ve Ulthera hediye ederek gençlik yıllarını geri verebilirsiniz.  

Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi Esteticium, sizi Anneler Günü’ne özel fırsatları değerlendirmeye davet ediyor. Anneler Günü’ne özel Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanyada, daha genç bir görünüm ve sıkı bir cilt sağlayan, Kim Kardashian, Bar Refaeli, Gisele Bündchen gibi ünlü isimlerin güzellik formülü olan Ulthera ve Vampire Facelift uygulamaları özel fiyatlarla sunuluyor.  Anneler Vampire Facelift İle Güzelleşiyor

Annenler Günü’nde annenizi mutlu etmenin yolu onu güzelleştirirken gençleştirmekten geçiyor. Son yıllarda Anneler Günü hediye seçenekleri arasında sıklıkla tercih edilen, estetik ve güzellik uygulamaları arasında ise kolay ve hızlı etki gösteren uygulamalar yer alıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi Esteticium’un Vampire Facelift uygulaması ile işlem sonrasında cildin yenilenme süreci hemen başlıyor. Bir saat gibi kısa bir sürede uygulanan Vampire Facelift, toparlanma etkisini ise 30 günde gösteriyor.

 Vampire Facelift Nedir?

Uygulama sırasında kişinin kendi kanı kullanıldığı için Vampire Facelift olarak adlandırılan yöntem, son dönemin en çağdaş ve en az müdahale içeren yaşlanma karşıtı tedavilerden biri... Kim Kardashian başta olmak üzere Gisele Bündchen, Bar Refaeli ve daha birçok ünlü ismin güzelliğini borçlu olduğu yöntem, sarkmış ve görünümü bozulmuş yüz hatlarını onarıyor ve yüzde toparlanma, gençleşme sağlıyor. Yüz dolgusu ile kişinin kendi dokularından elde edilen, rejenerasyonu sağlayan hücreler ve çeşitli vitamin kombinasyonunun özel bir teknikle uygulama yöntemi olan Vampire Facelift, son dönemin en çağdaş ve en az müdahale içeren yaşlanma karşıtı tedavilerden sayılıyor.

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT