Aralık Ayı Boyunca Geçerli Olacak Yüz Güldüren İndirimler

Aralık Ayı Boyunca Geçerli Olacak Yüz Güldüren İndirimler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aralık Ayı Boyunca Geçerli Olacak Yüz Güldüren İndirimler

Tarihler: 19 Aralık 2017 Salı ~ 19 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Le Creuset

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2017 ~ Şub 19, 2018

Bir yılın bitişi, yeni bir yılın gelişi… Bir kapanış ve bir başlangıç hikayesi. Büyük bir heyecan ve coşkuyla beklenen yeni yıl ile birlikte yeni planlar, yeni programlar. Şüphesiz bunların en önemlilerinden biri de yılbaşı gecesi için hazırlanacak davetler ve sofralar.

Le Creuset’den müjde! Üstün kalitesiyle nesilden nesile aktarılan ürünlerin yaratıcısı Le Creuset 1-31 Aralık tarihleri boyunca geçerli olacak indirimleriyle bu yılın en güzel hediyesini sevenleriyle buluşturuyor.

Cıvıl cıvıl renkleriyle kendine hayran bırakan Le Creuset, yeni yıla özel Aralık ayı boyunca gerçekleştirdiği kampanyayla 1500 TL ve üzeri alışverişlere %25 indirim uyguluyor. Ömür boyu garantili ürün gruplarından döküm demir, paslanmaz çelik ve yapışmaz alüminyumda geçerli olan indirimle bu yılın en unutulmaz sofraları sizleri bekliyor.

En sevilen ürün gruplarından Stoneware ürünlerde ve spatulalarda da 3 al 2 öde, seçili şarap aksesuarlarında ise %40’lık indirim bulunuyor.

Aynı zamanda Le Creuset’in en çok tercih edilen 5 renginden oluşan tuz&karabiber değirmenlerine avantajlı sahip olunabiliyor. 2’li değirmen set 298 TL yerine 249 TL fiyat ayrıcalığı ile sunuluyor.

Capcanlı ve rengarenk ürünleriyle mutfağınıza renk katacağınız Le Creuset ürünleri City’s ve Palladium AVM’lerindeki mağazalarında ve www.lecreuset.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT