Arda Türkmen’in Hazırlık Seti Paşabahçe İle Mutfaklarda

Arda Türkmen’in Hazırlık Seti Paşabahçe İle Mutfaklarda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arda Türkmen’in Hazırlık Seti Paşabahçe İle Mutfaklarda

Tarihler: 22 Ağustos 2016 Pazartesi ~ 22 Ekim 2016 Cumartesi

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2016 ~ Eki 22, 2016

Her dönem mutfağın trendlerini belirleyen Paşabahçe, ekranların sevilen yüzü Arda Türkmen ile yeni bir işbirliğine imza attı. Arda Türkmen’in lezzetli yemeklerini hazırlarken kullandığı Paşabahçe ürünleri bir arada paketlenerek Arda Türkmen ile Lezzete Hazırlık Seti adıyla raflardaki yerini aldı

Paşabahçe, hazırladığı birbirinden lezzetli yemeklerle dikkat çeken Arda Türkmen ile mutfakta hayatı kolaylaştıracak bir set hazırladı.

‘Paşabahçe Arda Türkmen ile Lezzete Hazırlık Seti’nde 3 boy karıştırma kabı bulunuyor. ısıya dayanıklı bu kaplar fırında da rahatlıkla kullanılabiliyor. Sette Türkmen’in tüm tariflerinde ölçü bardağı olarak kullandığı ve yemek tariflerini kolaylaştıran Paşabahçe’nin klasik 52050 su bardağı da yer alıyor.

Arda Türkmen set ile ilgili olarak şunları söyledi: ““Mutfakta en çok kullandığım ürünlerden oluşturduğum bu set ile yemeklerinizi aynı kapta hazırlayacak, pişirecek ve servis edebileceksiniz. Paşabahçe ürünleri ile #mutfakdahakolay. Siz de bu set ile hazırladığınız yemek görsellerinizi #mutfakdahakolay yazarak sosyal medyanızdan paylaşın, aileye katılın.”

‘Paşabahçe Arda Türkmen ile Lezzete Hazırlık Seti’ne ulusal zincir marketlerden ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT