Ariş Pırlanta İle Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Ariş Pırlanta İle Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ariş Pırlanta İle Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Ariş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Ariş Pırlanta, prensesler gibi hissettirecek pırlantalı incili mücevher tasarımları ile kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Çocukluğumuzdan beri uyuyan güzel, Sindirella gibi masal kahramanlarının elbiselerine hayranlıkla baktık. Benzeri bir elbise giyeceğimiz günü hayal edip durduk. Kabarık yerlere kadar etekler, pırıl pırıl mücevherler ve muhteşem bir siluet…

Ariş Pırlanta inciler, pırlantalar ve renkli değerli taşlarla hazırladığı özel tasarımları ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. 20’li 30’lu yılların ünlü Art Deco sanat akımının yansımalarını taşıyan şık tasarımlar adeta birer sanat eseri…

Ariş Pırlanta’nın incilerle, pırlantalar ve safir, yakut, zümrüt gibi renkli değerli taşların kullanımı ile zenginleştirilen mücevher tasarımları ile estetiğin, sanatın ve romantizmin muhteşem rüzgarını hissedeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT