Artık Kolayca Şekil Alan Saçlar, Daha Canlı, Daha Parlak, Daha Yumuşak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Artık Kolayca Şekil Alan Saçlar, Daha Canlı, Daha Parlak, Daha Yumuşak

Tarihler: 02 Kasım 2012 Cuma ~ 02 Ocak 2013 Çarşamba

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2012 ~ Oca 2, 2013

Bir türlü şekil almak bilmeyen, fönden sonra elektriklenen, cansız, mat, sağlıksız görünen saçlar… Güzelliğine önem veren, bakımlı bir kadın için ne kadar can sıkıcı değil mi? Oysa, saçın her daim canlılığını, parlaklığını korumasını, sağlıklı kalmasını sağlamak o kadar kolay ki… Fonex, geliştirdiği özel formüllü “Nutritive Conditioner” ile saçı içten besleyip, yenileyerek nemlendiriyor.

Fonex, iki fazlı sprey losyonla, saçın dolaşmasını ve elektriklenmesini önleyerek saça ekstra yumuşaklık, canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Isıyla yapılan her türle şekillendirmenin zararlarından koruyan sprey, fön çekmenin verdiği kurumaya karşı da saçı nemlendiriyor. Spreyin formülündeki hücre yenileyici buğday proteini, özellikle hassas ve yıpranmış saçları onararak, güç kazandırıyor. Ayrıca kepek oluşumunu engellemeye de yardımcı oluyor. Isıya karşı mükemmel koruma sağlayan sprey sayesinde saça istenen şekil kolayca verilebiliyor.

Kolayca şekil alan mükemmel saçlar için; yeni yıkanmış ve havluyla suyu alınmış saça, durulama gerektirmeyen sprey’i püskürterek uygulamak yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT