Arzum Buz Devri 4’ün Sevimli Karakterleriyle Buzları Kırıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arzum Buz Devri 4’ün Sevimli Karakterleriyle Buzları Kırıyor!

Tarihler: 20 Haziran 2012 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2012 ~ Ağu 20, 2012

Küçük ev aletlerinin lider markası Arzum Blendart serisini, animasyon filmi Buz Devri 4’ün birbirinden eğlenceli karakterleriyle süsledi. Özel olarak üretilen bu ürünler buzları etkin parçalama özelliği ile bu yaz mutfaklarda harikalar yaratacak!

Tasarımlarıyla fonksiyonelliği birarada sunan Arzum, Buz Devri 4 filminin en popüler karakterlerinden Sid ve Scrat’in yer aldığı Blendart Buzzy serisi ile kadınların hayatını kolaylaştıracak. 6 bıçağa sahip ilk ve tek blender olma özelliğine sahip olan Blendart Buzzy, en iyi sonucu yakalamak için paslanmaz çelikten tasarlanan bıçakları ve ısıya dayanaklı blender ayağı ile mutfakta mükemmel sonuçlar yaratıyor. Ayrıca, Arzum Blendart Buzzy Blender serisi 700 watt’a varan turbo fonksiyonuyla yüksek bir performans sunuyor. 3 kat güçlü performansı ile saniyeler içinde buzları parçalıyor.

Arzum’un Blendart Buzzy serisi, Multi blender set ve tekli çubuk blender seçenekleriyle Buz Devri 4’ün renkli karakterleriyle süslenen kutularla satışa sunulacak. Blendart Buzzy ürününün içinde hediye edilecek promosyon bardağı ile çocuklar da sevdikleri Buz Devri karakterleriyle birlikte nefis içecekler içmenin keyfine varacaklar.

AR181 Arzum Blendart Buzzy Multi Blender Seti : 239 TL
AR882 Arzum Blendart Buzzy Çubuk Blender : 139 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT