Arzum’da ikinci ürüne Yüzde 50 indirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Arzum’da ikinci ürüne Yüzde 50 indirim

Tarihler: 19 Kasım 2013 Salı ~ 01 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2013 ~ Oca 1, 2014

Arzum’dan kaçırılmayacak kampanya; bir Arzum alana ikinci Arzum yüzde 50 indirimli!...

Kadınların mutfaktaki vazgeçilmez yardımcısı olan Arzum, yeni yıl hediyesi telaşının başladığı bu günlerde çok cazip bir kampanya sunuyor. Tüm Arzum ürünlerinde geçerli olan kampanya kapsamında bir ürün alana ikincisi % 50 indirimli olurken tek üründe ise % 15 indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yılsonuna kadar devam edecek.

Pratik çözümleriyle hayatı kolaylaştırarak fonksiyonelliği ve birbirinden şık tasarımlarıyla kadınların gönlünde taht kuran Arzum, yeni yılda ‘Ne hediye alacağım?’ diye düşünenleri hediye telaşından da kurtarıyor. Arzum’un yeni yıla özel hazırladığı kırmızı ürünlerle eviniz de sizinle birlikte yeni yıla hazır olacak.

Kırmızı Arzumlar’dan hediye alternatifleri…
Kırmızı blender ile mutfaklar şenleniyor

Mutfaklar, Arzum’un kıpkırmızı çok fonksiyonlu Blendart Multi Blender Seti ile renkleniyor. 700 W gücü, altı bıçaklı paslanmaz çeliği ve ısıya dayanıklı blender seti beş ürünü bir arada sunuyor. Buz da kırabilen özelliğe sahip Arzum Blendart Multi Blender Seti, siyahın yanı sıra kırmızı renk seçeneğiyle de alıcı buluyor. Turbo fonksiyonu da olan ürün yeni yılda farklı ve fonksiyonlu bir hediye arayanlara 229 TL’ye güzel bir alternatif oluyor.

Arzum Duoterm çift hazneli termos ile çay ve su farklı haznede
Çayını koyu ya da açık içmek isteyenler için çay ve sıcak suyu farklı haznelerde tutan çift hazneli Arzum Duoterm 1,5 ve 2 litre seçenekleri ile yılbaşında farklı hediye arayanlara şık bir alternatif oluyor. Kırmızının yanı sıra mor, turuncu, yeşil ve metal renginde seçenekler sunan Arzum Duoterm, paslanmaz çelik çift duvarı sayesinde çayı altı saate kadar sıcak tutabiliyor. 1,5 litrelik Arzum Duoterm 89 TL’ye; 2 litrelik Arzum Duoterm ise 99 TL’ye alıcı buluyor.

Arzum Steamart Ultra Ütü
ECO özelliğine sahip Arzum Steamart Ultra ütü, yeni yıla girerken çevreyi düşünüyor. Enerji sarfiyatının fazla olduğu ütüleme işleminde bile enerji tasarrufu sağlayan Arzum Steamart Ultra, turmalin kristalli iyon teknolojili tabanına sahip. Dakikada 180 gram yüksek buhar gücüyle tek hamlede en zor kırışıklıkları açarak kullanıcılarına rahat ve zevkli bir ütü deneyimi yaşatıyor. Kireçlenmeyi önleyen sistemi ile üç emniyetli otomatik kapanma özelliğiyle Arzum Steamart Ultra Ütü fişte unutulsa bile güvenli bir şekilde ütünün soğumasını sağlıyor. Arzum Steamart Ultra 239 TL’ye satışa sunuluyor.

Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı
Türkiye’de sınıfında ilk ve tek olan Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı, isteğe bağlı olarak senkronize çalışabilen iki haznesiyle zamandan büyük tasarruf sağlıyor. Aynı anda iki ayrı haznedeki doğrama özelliği ile geniş ailelerin yemek hazırlık süresine ve çalışan kadınların pratikliğine yönelik geliştirilen Arzum Dublex Çift Haneli Doğrayıcı, yeni yılda sağlıklı beslenmeye özen gösteren herkesin vazgeçilmez ürün olmaya aday.

Maydanozdan fındığa, biftekten soğana kadar pek çok besini saniyeler içinde doğrayarak hazır hale getiren Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı ile yemek yapmak artık çok daha kolay ve keyifli. Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı, paslanmaz çelik bıçakları ve ayrılabilen gövdesiyle kolayca temizlenme özelliğine de sahip. Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı farklı renk seçenekleriyle 119 TL olarak satışa sunuluyor.

Gıda Hazırlama Grubu (mutfak robotu, doğrayıcı, blender, mikser, katı meyve ve narenciye presi), İçecek Hazırlama Grubu (Türk kahvesi makinesi, çay makinesi, su ısıtıcısı), Kızartma ve Pişirme Grubu (fritöz, tost makinesi, elektrikli ızgara, ekmek kızartma makinesi), Ütü Grubu, Temizlik Grubu (halı yıkama, şarjlı ve normal süpürge, su filtreli süpürge), Kişisel Bakım (saç kurutma makinesi, saç şekillendirme seti, epilasyon cihazı, banyo baskülü, tıraş ve saç kesme makinesi, elektrikli şofben), Bebek Ürünleri (mama hazırlama, sterilizatör, nemlendirici, termometre vb) ve Aksesuar (termos, rende, çalar saat, vb).

Yılbaşı 2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT