Asgold Gifty Yazın Cazibesini Takılara Taşıdı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Asgold Gifty Yazın Cazibesini Takılara Taşıdı

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Asgold Gifty

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

Özel günlere değer katabilmek istiyorsanız, ulaşılabilir fiyatlarıyla Asgold Gifty’ nin çok özel modellerini keşfe hazır olun. Asgold Gifty’nin 2012 yazına özel modelleri, yazın canlılığına canlılık katıyor. Yazın enerjisini hissettiren Asgold Gifty’nin eğlenceli ve zarif tasarımları ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ya da kendinizi şımartabilirsiniz.

Her an üstünüzde taşıyabileceğiniz sizinle bütünleşecek farklı kullanım alternatifleri sunan tasarımlarıyla Asgold Gifty, trendleri yansıtırken gündelik hayatta kullanıma uygunluk özelliğini de gözetiyor.

Asgold Gifty’nin şans ve nazar sembolleriyle oluşturulan kolye uçları, tek taş görünümlü yüzüğü, kırmızı altın ve opal taşlı kolyesi ve beyaz altınla safiri buluşturan muhteşem yüzükleri kullanıcısında takı zevkini yaşatırken plaj şıklığının en gözde tamamlayıcısı olacak.

Asgold Gifty’nin eşsiz modellerini Atasay mağazaları ve Asgold satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT